Wanneer begint GTST weer? Seizoen 31 van goede tijden

gtst-cast-2019/2020

Wanneer begint GTST weer?

Het is zomer en dat betekent dat we onze favoriete soapserie Goede tijden, slechte tijden weer even moeten missen. Na een superspannende cliffhanger is de zomerstop van GTST gestart. Nu wachten we allemaal vol spanning af of Amir nog een hartslag heeft, wat er aan de hand is met JoJo, waar Aysen verblijft en hoe Nina reageert op de kus van Daan. Genoeg om over te fantaseren deze zomer, maar wanneer begint GTST weer? Wij kunnen het jou vertellen!

Nieuwe seizoen GTST 2020 – Seizoen 31

*Update* Donderdag 28 mei was alweer de laatste aflevering van dit seizoen te zien op RTL4. Maar wees niet getreurd, want GTST komt terug! Zoals jullie kunnen zien is de cast er al helemaal klaar voor en kunnen zij niet wachten op de start van het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden

Wanneer begint GTST weer? Vanaf eind augustus begin september kunnen we  weer volop genieten van het 31e seizoen van Goede tijden, slechte tijden. Elk werkdag tussen 20:00 en 20:30 uur verschijnen onze beroemde Meerdijkers weer in beeld en kunnen wij al hun belevenissen volgen. Kijk jij Goede tijden, slechte tijden elke dag op de tv of kijk jij het meestal online terug?

Verwachtingen van het nieuwe seizoen

Met een nieuw seizoen komen nieuwe verhaallijnen. Wanneer begint GTST weer, dat weten we nu: Seizoen 31 van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 31 augustus elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur op RTL 4. Wat kunnen wij verwachten van dit nieuwe seizoen? Het vorige seizoen viel niet bij iedere fan van Goede tijden, slechte tijden in de smaak. De makers van de soapserie ontvingen veel kritiek omdat de verhaallijnen te kinderachtig zouden zijn. Ook vonden veel kijkers de serie te ver van het echte leven af liggen. De makers van GTST konden zich hierin vinden en zeggen dat het volgende seizoen anders wordt: het 31e seizoen van Goede tijden, slechte tijden zal meer gericht zijn op herkenning en geloofwaardigheid. Hierdoor hopen zij een groot deel van de verloren kijkers weer naar de buis te trekken.

De cast van GTST 2020/2021

Elk seizoen nemen we afscheid van enkele acteurs en elk seizoen sluiten we weer een aantal nieuwe Meerdijkers in onze armen. Wij kunnen je alvast vertellen dat er volgend seizoen sowieso één nieuwe acteur in de soap zal verschijnen. Wanneer begint GTST weer, dat is op 2 september, maar wanneer zien we deze nieuwe persoon voor het eerst? Dat is nog niet bekend gemaakt. We kunnen je wel al iets meer vertellen over verschillende personages. Benieuwd? Lees dan onze blog over de GTST-acteurs seizoen 2019/2020.

Wanneer begint GTST weer: zo overleef jij de zomer

Voordat Goede tijden, slechte tijden weer begint, moeten we eerst nog een aantal weken zonder deze serie zien door te komen. De laatste aflevering van het vorige seizoen was op 28 mei jongstleden. Goede tijden, slechte tijden begin na de zomervakantie eind augustus, begin september. In de tussentijd hoef jij je absoluut niet te vervelen. Blijf jij graag in de GTST-vibe? Dat kan door middel van de volgende tips te volgen:

 • Volg jouw favoriete acteurs op social media en blijf op de hoogte van hun zomerse gebeurtenissen
 • Volg GTST ONLINE in Goede Tijden, Zomer tijden.
 • Kijk op instagram
 • Lees het GTST-magazine terwijl jij ligt te zonnen op vakantie

Ga jij GTST na de zomer volgen?

Kan jij niet wachten tot het nieuwe seizoen begint en zit jij per september weer elke dag om 20:00 uur op de bank voor de tv? Of ben jij na het afgelopen seizoen afgehaakt? Wij kunnen niet wachten tot we kunnen ontdekken hoe de cliffhanger afloopt! Blijf jij graag op de hoogte van alle informatie en nieuwtjes rondom Goede tijden, slechte tijden? Houd dan onze website goed in de gaten.

4 thoughts on “Wanneer begint GTST weer? Seizoen 31 van goede tijden

  • A.G. Bakker-Veninga says:

   Het zou leuk zijn als die van donderdag 28 mei nog herhaald wordt want die is toen op 28 mei niet opgenomen en is de enige die ik nu mis.

 1. A.G. Bakker-Veninga says:

  Het zou leuk zijn als die van donderdag 28 mei nog herhaald wordt want die is toen op 28 mei niet opgenomen en is de enige die ik nu mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.