Nina uit GTST: wie is Nina?

Nina uit GTST: wie is Nina?

Nina Sanders uit Goede tijden, slechte tijden, wie kent haar niet? Volg jij de serie, dan gaat er nu vast een belletje rinkelen. Ondertussen is het personage een vrouw, maar de rol van GTST Nina wordt al vanaf klein meisje gespeeld. We kennen Nina Sanders als een zelfverzekerde, opvallende, creatieve vrouw die volop in de in het leven staat. Met haar gevoel voor fashion heeft ze haar eigen modemerk opgestart, haar partner in crime is Bing en als onderdeel van de familie Sanders gebeurt er altijd wel iets bijzonders. Nina uit GTST is geen onbekende naam voor de GTST-fans, maar wat is de echte naam van Nina Sanders eigenlijk?

 

 

Wat is de echte naam van Nina uit GTST?

Goede tijden, slechte tijden actrice Nina Sanders is natuurlijk maar een personage in de soapserie. De echte naam van Nina Sanders is Marly van der Velden. Zij is in 1988 geboren in Delft en speelt sinds 2005 is de soapserie Goede tijden, slechte tijden. De jaren daarvoor werd de rol van Nina door verschillende meisjes vertolkt. Toen de rol van Nina Sanders een grote verhaallijn toegewezen kreeg, kwam Marly van der Velden in beeld. Marly was destijds 17 jaar en speelde de 15 jaar jonge Nina. Deze rol kreeg ze niet zomaar toegewezen. Er gingen diverse audities aan vooraf, waaronder audities samen met de personages Ludo Sanders en Janine Elschot.

De rol van GTST-acteur Nina Sanders

Als we de rol van Nina uit GTST volledig gaan bespreken, dan hebben we nog flink wat A4tjes nodig. Na al die jaren valt er natuurlijk veel te vertellen over de actrice. Voor nu houden we het op de beginjaren van Nina uit GTST. Want de recente scenes met onder andere de gevaarlijke Loes, die kan jij je als echte GTST-fan vast nog goed herinneren.

Wist je dat GTST-actrice Nina in haar jonge jaren meerdere malen ontvoerd is? Als peuter ontvoerde haar halfbroer, Stefano Sanders, haar. Enkele jaren later toen Nina Sanders zes jaar oud was, werd ze ontvoerd door Martine Hafkamp. Het trauma dat het jonge meisje hieraan overhield was zo groot, dat zij jaren in een psychiatrische inrichting heeft gezeten.

Maar daar bleef het niet bij, het bizarre leven van deze Sanders kent meer tegenslagen. Zo is zij langere tijd verlamd geweest. Deze verlamming vond plaats aan de rechterkant van haar lichaam door een explosie. Ze verbrak de relatie met haar vader, Ludo Sanders, en werd later ook nog verkracht door René Meijer.

GTST Nina in het echte leven

We hebben het nog niet eens gehad over het liefdesleven van GTST Nina, maar het wordt tijd om te kijken naar de persoon die de rol van Nina Sanders zo goed speelt: de echte naam van Nina is Marly. Marly is actrice en heeft ervaring in het theater. In 2006 was ze genomineerd voor ‘meest sexy vrouw’ en in hetzelfde jaar benoemde Stichting Wakker Dier haar tot ‘meest sexy vegetariër’. Wist je dat Marly in 2013 in het kerstnummer van de Playboy stond?

Marly is van alle markten thuis. Zo schreef ze in 2009 vier maanden lang columns voor de Hitkrant en creëerde ze samen met Gigi Ravelli (haar collega van GTST) een sieradenlijn: Kuise Meijes. De kledinglijn die daarop volgde kreeg de naam ‘Label 13’.

Hoe gaat het nu met Nina uit GTST ofwel Marly?

De inmiddels volwassen vrouw heeft sinds 2008 een relatie met Mike Meijer. Het gezin werd compleet toen in 2014 en 2017 twee dochters geboren werden: Sammy-Rose en Jackie-Rey. Op de Instagram van Marly kan je de avonturen van het gezin uitgebreid volgen. Zo deelt ze graag leuke familie-uitjes naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs, maar ook geniet momenten op een simpele zondagochtend komen hier voorbij. Wil jij mee weten over de persoon achter de bekende GTST Nina? Dan raad ik je zeker aan om Marly haar social media te volgen.

One thought on “Nina uit GTST: wie is Nina?

  1. Welke BAHOER hé X says:

    Nena Sanders vragen over vrienden zijn ik ben jij leuke hobby’s zijn er bij maar ik wilde vragen ha halen we zo op de regels door de vrienden zijn ik heb blij als een vrienden zijn er mij een cadeau voor jou maar in Nina bellen over vrienden zijn medio helpen mee om foto’s te maken Lexi maken of 14 april raad cadeau iedereen er veel voor maar ik stuur het bericht IJsselkade pas op player 🌹🌸🌻🌺🔅 hoi an vragen weet je in voor mij heb je een hobby zanger mooie cadeau mijn naam is een vorige heet namen zijn vrienden zijn goudvis Nina Sanders vragen over boeken hou daar wel over eens anders praten over vriendschap maar ik heb een goed beren over drie weken zon en hier vannacht hallo goedemiddag leeft Geer nee rekeningen Dale gaat over een schat maar ik heb een groet van Marie en heel veel vrienden zijn P is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.