GTST Zomerstop

GTST shortie vrijdag 5 juli 2019

De GTST zomerstop

Helaas komt aan elk seizoen een einde, zo ook aan dit 29e seizoen van Goede tijden, slechte tijden. Zoals elk jaar sluiten de makers van het populaire programma het jaar af met een knaller van een cliffhanger! Hiermee eindigen zij het seizoen vol spanning en wordt de GTST zomerstop ingeluid. Heb jij als trouwe fan van Goede tijden, slechte tijden deze cliffhanger gezien? Op 5 juli 2019 keken welgeteld 775.000 mensen naar de cliffhanger van dit seizoen. Het was een cliffhanger die zoals elk jaar vol spanning zat. Tijdens de Goede tijden, slechte tijden zomerstop moeten we allemaal nog even geduld hebben. Na de GTST zomerstop gaat het programma weer van start en kan jij elke werkdag kijken naar de serie!

De cliffhanger van 2019

De cliffhanger waar over gesproken wordt, is de laatste aflevering van het seizoen. De makers willen jouw nieuwsgierigheid wekken voor het vervolg dat na de GTST zomerstop komt. De cliffhanger van dit 29e seizoen zat weer vol met spannende gebeurtenissen! Kijk je al meerdere jaren naar Goede tijden, slechte tijden? Dan weet je dat er in de cliffhanger altijd iets groots, ergs of spannends gebeurt. Na de zomer wordt dan pas duidelijk welke gevolgen deze gebeurtenis heeft. Zo ook dit jaar.

Amir die tijdens zijn werk met een honkbalknuppel geslagen wordt en uiteindelijk in het ziekenhuis geen hartslag meer heeft. JoJo die al de hele aflevering gek doet, zich niet lekker voelt en vervolgens op het podium op de grond valt. Aysen die spoorloos verdwenen is. Ludo die met Billy de Palma het huwelijksbootje instapt en Daan die Nina op haar mond zoent. Wát is de cliffhanger van dit jaar druk!

De kijkcijfers van dit seizoen

De GTST zomerstop is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Dit 29e seizoen van Goede tijden, slechte tijden bevatte 220 afleveringen. De première aflevering was op 3 september 2018. Op dat moment waren er 1,109 miljoen kijkers! De laatste (finale) aflevering was op 5 juli 2019. Er waren 775.000 mensen die de finale op tv bekeken. Dit hele seizoen waren er gemiddeld 942.000 kijkers die Goede tijden, slechte tijden op televisie bekeken.

In vergelijking met alle jaren hiervoor dalen de kijkcijfers van Goede tijden, slechte tijden flink. Veel vaste kijkers van het programma haken af. Mensen zeggen dat de verhaallijnen van Goede tijden, slechte tijden kinderachtig en ongeloofwaardig zijn. De makers van de serie begrijpen dit en gaan zich volgend jaar meer richten op herkenning en geloofwaardigheid. Ze zien dat de verhaallijnen nu te ver van de kijkers afliggen en gaan Meerdijk dichterbij brengen. Dit betekent dus dat Goede tijden, slechte tijden voorlopig nog niet stopt en gewoon doorgaat na de GTST zomerstop!

De GTST zomerstop volhouden, met hartsvriendinnen.

Ben jij ook zo’n grote fan van Goede tijden, slechte tijden en weet je niet hoe je de GTST zomerstop overleeft? Wij hebben een paar tips voor jou! Zo kan je bijvoorbeeld jouw favoriete acteurs op social media volgen. Op deze manier hoef jij ze toch niet helemaal te missen én blijf je op de hoogte van al hun belevenissen. Daarnaast kan je natuurlijk elke week leuke en interessante artikelen op onze site verwachten.

Je kan ook het echte verhaal van Goede tijden, slechte tijden blijven volgen, namelijk op de Instagram Stories van GTST! Eén keer eerder heeft GTST een verhaal gedeeld op Instagram, dit was een groot succes. Drie weken lang kan je genieten van het nieuwe Instagram verhaal van GTST. Vanaf maandag 12 augustus kan jij het verhaal ‘Hartsvriendinnen?’ daar dus ook bekijken!

Aan elke GTST zomerstop komt een einde

Er zijn dus genoeg manieren om de GTST zomerstop van 2019 te overleven! Gelukkig komt er aan elke GTST zomerstop een einde. De serie krijgt er weer een nieuw seizoen bij met nieuwe verhaallijnen en nieuwe acteurs. Maandag 2 september begint het 30e seizoen van Goede tijden, slechte tijden. Zit jij dan weer elke werkdag voor de buis? Wij wel!

 

One thought on “GTST Zomerstop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.