Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 september

Amir gtst 2019

Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 september | Een week vol imagoproblemen, afgunst en misleiding in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de laatste gtst spoilers van vorige seizoen nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 september vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Amir gtst 2019Maandag 9 september 2019

Sjors wordt uitgedaagd en kan zich niet beheersen, ze laat zich dan ook teveel uit de tent lokken. Rover snapt niet dat Kimberly zich nog steeds met Harma bezighoudt. Billy gebruikt haar improvisatietalent om Carmen er uiteindelijk in te kunnen luizen.

bing gtst 2019Dinsdag 10 september 2019

Daan regelt een mooie date, tenminste dat denkt hij. Sjors is zo met zichzelf bezig dat ze niet doorheeft dat Amir aan het afglijden is, heeft ze het door voordat het te laat is? Shanti ziet niets in de manier waarop Rik van zijn discutabele imago probeert af te komen en stelt iets anders voor.

gtst spoilers woensdag Woensdag 11 september 2019

JoJo is getuige van een financiële deal tussen Bing en Valentijn, maar zou dat eigenlijk niet moeten zijn. Puck is dolblij met haar romantische vriendje. Nina heeft fantasieën die haar verwarren. Kimberly wordt begluurd door een (on)bekende.

Gtst spoilers donderdag 12 september 2019Donderdag 12 september 2019

Lucas raakt in paniek als Tiffy te veel van hem vraagt. Bing moet ingrijpen wanneer JoJo haar diabetesspullen niet bij zich heeft. Als Sjors en Amir hun nieuwe huis inrichten, is Amir onzeker over iets wat hij dolgraag neer wil zetten.

Anton gtst undercoverVrijdag 13 september 2019

Bing belandt bezorgd en boos in het ziekenhuis. Hij neemt een besluit wat hem later wordt verweten. Janine deelt haar diepste gevoelens met Linda en Laura. Carmen heeft nog een troef die ze uitspeelt tegen Ludo en Billy.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 september

  1. Anoniem says:

    De einde van goede tijden en slechte tijden kan voorkomen van tegenwoordig tijd, veel te lang draadig onderwerpen waar op niets slaat, meer ouderen is toepassing in het programma, arrogantie is te veel onder de jeugd van gtst, hetro homo lesbisch is normaal tegenwoordig, maak het spannend, en hou op met onzin. Zo krijg je kijkers terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.