Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maart

Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maart

Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maart | Een week vol echte broederliefde, schokkende beslissingen, en kleine en grote leugens in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maart vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maartMaandag 9 maart 2020

Janine neemt een beslissing die Ludo schokt en waar hij behoorlijk van ondersteboven is. De spanning loopt op tussen Saskia en Anton, gaat de storm liggen of ontploft de bom? Julian schrikt als zijn dochter hem betrapt op een leugen. Daan beseft dat hij zijn verjaardag toch met zijn broer Rik wil vieren. Lukt het hem om hun beschadigde band te herstellen?

Dinsdag 10 maart 2020

Lucas gooit zijn grote plannen om in verband met Janines toestand. Merel raakt steeds dieper in de problemen. Saskia overrompelt Julian met een manier om aan geld te komen. Amelie ontdekt iets dat haar woest maakt en waar ze zich lastig overheen lijkt te kunnen zetten. Kan Valentijn de onverwachte actie van Henk verbloemen?

Woensdag 11 maart 2020

Saskia flipt door Merels slechte nieuws. Opa Henk maakt Merel deelgenoot van zijn geheim. Valentijn moet het slim spelen om Amelie te stoppen. Sjors komt in het nauw als Nina haar chanteert. Zwicht ze hiervoor?

GTST aflevering woensdag 26 februari 2020Donderdag 12 maart 2020

Nina en Sjors vliegen elkaar in de haren. Nina overdondert Bing met een rigoureuze actie. Amir laat zich niet buitenspel zetten door Anton. Daan wil niet gekoppeld worden, maar wat is daar zijn reden voor?

Vrijdag 13 maart 2020

Lucas en Tiffy worden verrast en moeten zich bewijzen tegenover hun vrienden en familie. Nina zoekt steun om haar ingrijpende actie te verantwoorden. Terwijl Sjors Bing probeert te kalmeren, brengt Amir haar onbedoeld in een onmogelijke situatie.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

7 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.