Gtst spoilers van maandag 9 januari tot donderdag 12 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 9 januari tot donderdag 12 januari 2023

Gtst spoilers van maandag 9 januari tot donderdag 12 januari 2023 | Een week vol plannen, paniek en verbazing in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 9 januari tot donderdag 12 januari 2023Ā vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 9 januari 2023

Marwan blijft bij zijn besluit om te stoppen met de Buurtsuper. Bing dwingt Nina tot een plan van aanpak voor de angsten van Nola.

Dinsdag 10 januari 2023

Stefan is van plan om te koken voor Ludo, maar wat zijn nu echt zijn bedoelingen? Nola krijgt paniek en wil opgehaald worden. Henk wil de vaste lasten delen met Laura, Maar vindt het bedrag erg veel.

Woensdag 11 januari 2023

Demi en Steef twijfelen over hun studie, Saskia laat hun daarom een beroepskeuzetest doen. Marwan Drinkt en feest er op los. Merel probeert te voorkomen dat Marwan ruzie krijgt, en probeert hem over te halen om naar huis te gaan.

Donderdag 12 januari 2023

Saskia heeft geregeld dat Demi op snuffelstage mag in de dokterspraktijk. Demi probeert er het beste van te maken. Laura heeft het gevoel dat ze wordt bekeken, Henk is verbaasd.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 9 januari tot donderdag 12 januari 2023

 1. Cees says:

  Linda haar verhaallijn begint te vervelen. Nina blijft Nina, haar eigen zienswijze op mensen en zaken is de juiste… Stefano zijn acties worden steeds ongeloofwaardiger. Kom op schrijvers, doe Ludo meer recht en wat meer actie. Kwestie Nola trouwens prima om dit zo in beeld te brengen. Er zijn veel jongeren met angsten. Wordt zo bespreekbaar gemaakt.

  • Herman says:

   Inderdaad vindt dat met Linda vervelnd worden
   Hoop dat Ludo snel erachterkomt dat Stefano er achter steekt en dat ze hem daardoor weer snel uit de serie halen,

 2. Sonja says:

  Linda mag er wat mij betreft weer uit, vreselijk langdradig en totaal nietszeggend.
  Als Ilias weer terugkomt, is dat dan met zusje van Bing? Of blijft zij in Turkije, net zo raar als Anton niet mee kwam šŸ„“šŸ˜‚
  En dat oogkapje van Nola, is dat voor altijd, ik vind het ook te lang duren, zoals alles eigenlijk, jammer

 3. Starkoo says:

  Wat een fantasie van de script schrijver, de verhaal lijn met Stefano en Ludo, Nina. Is zo ongeloofwaardig als het maar kan. Hopelijk is het bij Sanders snel weer normaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.