Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 maart 2021

GTST spoilers donderdag 18 maart 2021

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 maart 2021 | Een week vol heftige reacties, betutteling en fantoompijn hulp in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 maart 2021Ā vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 maart 2021Maandag 8 maart 2021

Nina schrikt van Bings hevige fantoompijn. Henk wordt betutteld door Lydia. Janine wil Richard niet zakelijk maar persoonlijk raken. Richard krijgt antwoord van Billy op een belangrijke vraag. Daan lijkt het even kwijt.

gtst spoilers van dinsdag 9 maart 2021Dinsdag 9 maart 2021

Demi wordt uitgedaagd om te bewijzen dat ze voor een kind kan zorgen, dat blijkt toch anders te gaan als vooraf gedacht. Bing is het zat hoe Nina hem behandelt en is bereid stappen te ondernemen. Rik en Shanti nodigen Daan niet uit voor Louises verjaardag.

gtst spoilers van woensdag 10 maart 2021Woensdag 10 maart 2021

Zowel Ludo als Richard hoort dat hij moet getuigen tegen Valentijn. Janine denkt dat ze Richards zwakke plek heeft gevonden. Daan komt toch naar Louises verjaardag. Laat Rik hem binnen of niet?

gtst spoilers van donderdag 11 maart 2021Donderdag 11 maart 2021

Billy vraagt Shanti als getuige voor haar huwelijk. JoJo is bang dat Ilyas met haar wil samenwonen. Rik mat Bing af in de sportschool. Daan schakelt Nina’s hulp in om Louise terug te krijgen.

Vrijdag 12 maart 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 gedachten over “Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.