Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 februari 2021

gtst spoilers donderdag 11 februari 2021

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 februari 2021 | Een week vol keiharde confrontaties, verwijten en onverwachte intimiteit in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 februari 2021Ā vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers maandag 8 tot vrijdag 12 januariMaandag 8 februari 2021

Demi wil weten hoe Marwan erin staat, maar moet langer wachten op een antwoord dan hem lief is. Julian vindt het moeilijk om met Saskia over adoptie te praten, terwijl dat natuurlijk niet nodig is. Richard baalt van Ludo’s reactie, terwijl Ludo Nina en Janine confronteert.

gtst spoilers dinsdag 9 februari 2021Dinsdag 9 februari 2021

Het lukt Henk niet om Lydia met rust te laten. Lydia is echter te kwaad op Laura. Demi schrikt van de keuze van haar ouders en weet niet direct hoe ze daar op moet reageren. Marwan neemt zijn verantwoordelijkheid. Daan vreest dat hij Louise kwijtraakt.

gtst spoilers woensdag 10 februari 2021Woensdag 10 februari 2021

Bing zoekt de intimiteit op met Nina om het gevoel terug te krijgen. Jojo brengt Ilyas op een idee. Henk weet het allemaal niet meer met de vrouwen. Daan reageert zijn woede af op Shanti, Rik en Tiffy.

gtst spoilers donderdag 11 februari 2021Donderdag 11 februari 2021

Shanti kan niet geloven wat Billy heeft gedaan. Ondanks alles, weigeren Rik en Tiffy Daan te laten vallen. Nina en Bing worstelen met intimiteit.

Vrijdag 12 februari 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 gedachten over “Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 februari 2021

    • Berenike zegt:

      En de vrijdag aflevering is geschrapt door… U raad het al Corona, de afleveringen waren op, en ze hadden besloten door de corona om dit zo te laten

  1. T. van Langen zegt:

    Een blik vooraf vind ik wel wat nu we geen gids meer krijgen, als de post met de gids kwam keek ik eerst naar wat er bij GTS zou komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.