Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 april

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 april

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 april | Een week vol jaloezie, misleiding en verassende onthullingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 1 tot vrijdag 5 april vind je hieronder.

Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 aprilMaandag 8 april 2019

Amir voelt zich machteloos na het ongeluk en moet door Bing op het juiste spoor worden gezet. Lana haalt zich allerlei doemscenario’s in haar hoofd, maar misschien maakt ze zich wel veel te druk. JoJo is helemaal niet blij met alle aandacht die Rover aan Romy geeft. Ze is ontzettend jaloers, maar laat dat op een wel heel vreemde manier blijken.

gtst dinsdag 6 aprilDinsdag 9 april 2019

Hoewel het allemaal anders begon, lijken Linda en Anton af te stevenen op een regelrechte vechtscheiding. Nina vindt Amirs gedrag verdacht, maar Sjors heeft er wel een verklaring voor. Ze weet blijkbaar meer. Daan schrikt van zijn eigen acties. Laura voelt een speciale band met Louise en dat lijkt wederzijds.

Woensdag 10 april 2019

Tussen Shanti en Billy blijkt het een en ander te spelen. Anton schakelt de politie in als hij zijn zin niet krijgt. Laura probeert haar Louise-plan aan Daan te slijten. Tiffy moet bemiddelen tussen Lucas en Flo.

Gtst donderdag 11 april 2019Donderdag 11 april 2019

Ludo wil een schilderij op een veiling kopen en is verrast als hij ontdekt wie zijn grootste concurrent is. Janine voelt zich ongemakkelijk als Rob achter haar ware gevoelens probeert te komen. Anton weet Shanti op te vrolijken.

Gtst vrijdag 12 april 2019Vrijdag 12 april 2019

Lana licht JoJo in als ze ziet hoe Rover zich uitslooft voor Romy en reageert daar anders op als verwacht. Rob stookt in een relatie, maar dat is toch niet zo handig. Amir denkt een fijne verrassing geregeld te hebben voor Sjors, maar het loopt anders. Nina en Sjors maken zich grote zorgen over Bing, alleen dit is toch niet nodig. Janine belandt op de logeerkamer.

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 8 tot vrijdag 12 april

  1. Jan Maat says:

    Meine gute. Wat is GTST saai aan het worden. Tip voor de schrijvers; kijk aub de afleveringen vanaf 1993 tot 2000 even door. Dat waren de goede tijden.
    En waar is de BITCH in GTST? De strijd? De opzwellende muziek onder scenes. De vraag en de drang aan het einde van een aflevering om de volgende dag weer te willen kijken. Het begint af te stevenen op een zoopshow en tegelijkertijd andere series te willen evenaren, wat niet lukt. Kom op jongens! Er moet iets gedaan worden. Het zou zo zonde zijn als GTST van de buis gehaald moet worden in 2022.

  2. Anoek says:

    Ik snap het even niet meer… dit zijn toch de spoilers van 8 maart tot 13 maart? Sjors heeft toch op vrijdag 5 april een ongeluk gekregen? Verder kijk ik er heeel erg naar uit natuurlijk!
    Groetjess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.