GTST spoilers van maandag 8 mei tot donderdag 11 mei 2023

GTST spoilers van maandag 8 mei tot donderdag 11 mei 2023

GTST spoilers van maandag 8 tot donderdag 11 mei 2023 | Een week vol verbasing, begrip en feest  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 1 tot donderdag 4 mei  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 8 mei 2023Maandag 8 mei 2023

Janine doet een emotioneel beroep op Ludo. Linda vertelt Luuk dat ze zich in gaat schrijven op een datingsite en raakt verward als hij hier begripvol op reageert. Stefano is verbaasd als Ludo hem een aantrekkelijk aanbod doet.

GTST spoiler van dinsdag 9 mei 2023Dinsdag 9 mei 2023

Henk heeft, achter de rug van Laura om, een afspraak bij de dokter gemaakt. Het is Merels eerste dag op haar nieuwe stageplek en ze wordt direct in het diepe gegooid als ze surveillancedienst heeft. De voorbereidingen voor het feestje van Nola zijn in volle gang.

GTST spoilers van woensdag 10 mei 2023Woensdag 10 mei  2023

Nina drukt Bing op het hart dat hij Nola vertrouwen moet gunnen. Laura blijkt Margriet dankbaar en nodigt haar uit om een drankje in De Koning te gaan doen. Saskia houdt daar alle ballen in de lucht: ondanks de drukte moet en zal Cocktail Woensdag een succes worden.

GTST spoiler van donderdag 11 mei 2023Donderdag 11 mei   2023

Julian voel zich schuldig: Saskia let op iedereen, maar hij niet op haar. Jonathan is er getuige van dat Steef geen nee kan zeggen tegen Demi en lost het oppasprobleem op. Wat vindt Nina van het feest van Nola?

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

One thought on “GTST spoilers van maandag 8 mei tot donderdag 11 mei 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.