Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 september 2020

GTST spoilers maandag 7 tot vrijdag 11 september 2020

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 september 2020 | Een week vol jaloezie, geheime agenda’s en een familievete in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 7  tot vrijdag 11 september vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van Maandag 7 september 2020Maandag 7 september 2020

Julian moet Merel eigenlijk teleurstellen, maar Henk komt toch met een oplossing. Zo lijkt het toch goed te komen. Shanti ervaart hoe het is om een kind te hebben en is er niet meer zo zeker van. Linda wordt op creatieve wijze geholpen door Janine. Ludo ontdekt dat Valentijn hem tegenwerkt. Dit lijkt gevolgen te gaan hebben voor Valentijn

Gtst spoilers dinsdag 8 september 2020Dinsdag 8 september 2020

Ludo verbijstert Janine met zijn radicale actie. Ze is dan ook compleet van de kaart. Valentijn probeert zichzelf te redden en verzint een list. Amir komt voor zijn nieuwe huisgenoot op, maar dat is niet zonder zorgen. Anton heeft een ontevreden patiënt. Linda wil tijd voor zichzelf, maar wordt continu gestoord.

Gtst spoilers woensdag 9 september 2020Woensdag 9 september 2020

Demi wordt steeds gepest en geeft Merel hier de schuld van, terwijl dit toch anders blijkt te zijn. Jojo schrikt als Ilyas langskomt terwijl ze er niet uitziet, ze schaamt zich en verzint een smoes. Ludo laat Valentijn aan zijn lot over en jaagt hem tegen hem in het harnas. Valentijn wil wraak nemen op Ludo.

GTST spoilers maandag 7 tot vrijdag 11 september 2020Donderdag 10 september 2020

Saskia en Julian zijn verbijsterd als de pesters van Demi een stap verder gaan. Henk wordt uitgedaagd door Tiffy. Nina en Bing proberen onder een gezamenlijk tripje uit te komen, maar dat blijkt knap lastig. Valentijn zet Lydia onder druk om te krijgen wat hij wil.

Vrijdag 11 september 2020

Verschijnt zo snel mogelijk!

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.