Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 oktober

Gtst spoilers van maandag 11 tot vrijdag 15 november

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 oktober | Een week vol babystress, geldproblemen en merkwaardige beslissingen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 oktober vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers 2019Maandag 7 oktober 2019

Valentijn heeft snel geld nodig voor de huur en doet er dan ook alles aan om extra inkomsten te krijgen. Kimberly krijgt een geweldig aanbod uit Amerika en maar daar zijn anderen dan weer niet zo blij mee. Linda vindt dat Janine niet in het verleden moet blijven hangen, maar vooruit moet kijken. Lucas beseft dat het ouderschap facetten heeft die hij niet leuk vindt en het lijkt erop dat hij zijn verantwoordelijkheid probeert te ontlopen.

lucas en linda gtstDinsdag 8 oktober 2019

Lucas ontloopt zijn verantwoordelijkheid, totdat Anton zich ermee bemoeit. Hij probeert te helpen en hem aan het denken te zetten. De beslissing die Lucas dan neemt, is gigantisch. Als Puck en Daan het leuk hebben, gedraagt Nina zich heel onredelijk. Valentijn maakt Ludo verwijten die te maken hebben met het verleden.

nina gtst 2019Woensdag 9 oktober 2019

Laura vindt dat Lucas zijn overhaaste besluit moet terugdraaien. Amir baalt als Sjors zich wil aansluiten bij de lotgenotengroep en reageert zich heel onverstandig af. Daan weet precies wat er bij Nina speelt en verbergt dit voor Puck.

Shanti en Rick gtstDonderdag 10 oktober 2019

Shanti wil Billy verrassen voor haar verjaardag. Daan meldt zich bij Janine: hij wil onderzoek doen naar de dood van Rob. Kimberly stuntelt bij het maken van een vlog, maar krijgt onverwachte hulp. Bing ziet dat Nina van streek is en wil weten waardoor dit komt.

Sjors en Amir gtstVrijdag 11 oktober 2019

Shanti wil Billy verrassen voor haar verjaardag. Daan meldt zich bij Janine: hij wil onderzoek doen naar de dood van Rob. Kimberly stuntelt bij het maken van een vlog, maar krijgt onverwachte hulp. Bing ziet dat Nina van streek is en wil weten waardoor dit komt.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 oktober

  1. Soms kan je niet echt alles volgen. Janine is gefrustreerd omdat zij in de steek was gelaten. En Valentijn heeft geld nodig en heb ik het idee dat hij Jo Jo wilt gebruiken van haar diabetes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.