Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020 | Een week vol relatieproblemen, onzekerheid en een wraakzuchtig plan in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020Maandag 7 december 2020

Richard en Billy zetten hun klauwen in de familie Sanders en proberen er alles aan te doen om ze dwars te zitten. Nina raakt onzeker over haar talent, gelukkig geeft een andere bewoner haar weer hoop. Linda confronteert Anton: hij zit tóch op een datingsite. Dus heeft hij wat uit te leggen. Rik gaat erg ver in zijn poging om Daan te helpen. 

gtst spoilers van dinsdag 8 december 2020Dinsdag 8 december 2020

Linda wil dat Anton vertrekt en is er helemaal klaar mee. Billy probeert Shanti over te halen om Louise niet in huis te nemen, mar dat lijkt verkeerd uit te pakken. Marwan pakt de pester van Demi aan. Saskia merkt dat Demi iets voor haar verbergt. 

gtst spoilers van gtst spoilers van Woensdag 9 december 2020Woensdag 9 december 2020

De familie Verduyn maakt een indrukwekkend filmpje over pesten. Linda zet vraagtekens bij Judiths oprechtheid en gaat verder op onderzoek uit. Jojo regelt een nieuwe stage voor Ilyas, maar is hij daar wel blij mee?

Donderdag 10 december 2020

Julian voert een goed gesprek met Demi. Marwan valt voor een nieuw meisje.en lijkt er vol voor te gaan. Nina krijgt een interessant zakelijk voorstel, maar Amelie steekt daar een stokje voor.

Vrijdag 11 december 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

20 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 7 tot vrijdag 11 december 2020

 1. Huber says:

  Wij zin trouwe kijkers van deze soap maarvinden het nu echt de spuigaten uitlopen met de fam. Verduin a sociaal met die Demi schrap haar rol aub en linda dekker mag van ons op staande voet vertrekken met haar soap vriendin judith wat een klote verhaallijn het is helemaal terug bij af Peter van de Vorst doe er wat aan momenteel het bekijken niet waard

 2. Romy Van Niftrik. says:

  Ook vindt ik, dat Antoon meer van zich af moet bijten en niet alles moet pikken van die linda. Stuur haar naar huis en haal Bianca terug.

 3. Marijke says:

  Ben het er helemaal mee eens. Ben vanaf het begin al fan maar de laatste jaren vraag ik me wel af waar gaat dit heen. Waardeloze verhaallijn. En idd diea-sociale fam verdunt. Script schrijvers doe er wat aan anders ben jem straks je fans echt kwijt.

 4. Anoniem says:

  Het verhaallijn van de afgelopen maanden is niet meer zo leuk. Ben a trouwe kijken , maar de laatste weken kijk ik steeds minder. Haal Bing ook terug en Ludo dan is minstens wat boeiender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.