Gtst spoilers van maandag 7 november tot donderdag 10 november 2022

Gtst spoilers van maandag 7 november tot donderdag 10 november 2022

Gtst spoilers van maandag 7 november tot donderdag 10 november 2022 | Een week vol schrik, dankbaarheid en verdriet in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 7 november tot donderdag 10 november 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 7 november 2022

Shanti zoekt hulp bij haar vriendinnen. Steef heeft het zwaar om alles te laten lukken. Merel geeft Steef op zijn kop omdat hij Lynn heeft uitgenodigd voor het huwelijksjubileum van hun ouders. Steef schrikt als hij van Merel op zijn kop krijgt.

Dinsdag 8 november 2022

Marwan belooft zijn mond te houden, Steef is hier erg dankbaar voor.  Bing krijgt van Ludo te horen wat hij te weten is gekomen over Barry, Hierdoor is Bing anders naar de situatie gaan kijken.

Woensdag 9 november 2022

Saskia is erg  verdrietig als blijkt dat de kinderen een feest hebben georganiseerd. Daan en Ludo worden belemmerd, terwijl ze bezig zijn met een nieuwe potentiële klant binnen te halen voor het veilinghuis.

Donderdag 10 november 2022

Nina en Bing willen dat Nola naar een andere klas gaat, weg van Chanel. Daan vertrouwt Cato niet meer. Saskia krijgt de volle laag van Shanti als Rik een besluit neemt.

 

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 7 november tot donderdag 10 november 2022

  1. Cato says:

    Wat een gezeik linda..ik vind het juist heel.leuk. Ze.speelt een onzekere vrouw,maar je ziet ook nog wel de berekenbaarheid in haar karakter die zij in haar jonge gtst jaren enorm had. Degene die van mij wel weg mag is lynn. Die voegt niks meer toe. Laat haar maar lekker naar oriana in italie gaan. Merel.en marwan gaf veel meer waarde aan hun karakters.in een relatie. En laat.dewi ook eens met een vriendje thuis komen.

  2. Jenny says:

    Het is een soap en het wordt heel goed gespeeld door de acteurs ik hoop wel dat Ril en Shantie weer samen komen en dit keer wel een kindje krijgen en zitten iedere dag klaar om 20.00 uur voor te kijken is zo n mooie serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.