Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 mei

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 mei

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 mei | Een week vol misleiding, gemene plannen en een hoop wantrouwen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 meiMaandag 6 mei 2019

Sjors zet Lana aan tot illegale activiteiten en dat is natuurlijk niet handig. Romy probeert zich aan de opdringerige Amir te ontworstelen, maar dit lukt niet echt. Wanneer Linda Rover vraagt om haar te helpen in een anti-Anton-actie, doet hij graag mee. Maar ook voor hem is het overduidelijk dat zij zichzelf niet is.

gtst-sjors-spoilers-dinsdag-7-meiDinsdag 7 mei 2019

Lana ontdekt dat ze er een familielid bij heeft en lijkt het interessant te vinden. Janine neemt Rob in vertrouwen, over iets wat ze niet eens met Ludo gedeeld heeft. Sjors kan niet geloven dat Amir de smoezen van Romy slikt en laat hem dat ook weten. Billy zorgt ervoor dat Ludo haar steeds positiever gaat zien en dat heeft effect.

gtst spoilers woensdag 8 meiWoensdag 8 mei 2019

Kimberly ontdekt dat Ludo uiterst geïrriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat en vraagt zich af waarom. Rik wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zoë steunt hem, maar kan toch haar twijfel niet opzijzetten. Ze heeft geen idee dat ze Daan hiermee helpt.

gtst spoilers donderdag 9 meiDonderdag 9 mei 2019

Gedreven door drugs, neemt Linda een ondoordacht en levensbedreigend besluit. Aysen snapt Daans goede raad aan Rik niet: contact zoeken is het domste wat hij kan doen. Wanneer Zoë en Lana Rik willen helpen, gaan ze daarin veel te ver en dat brengt ze in de problemen.

Linda-gtstVrijdag 10 mei 2019

Anton en Shanti moeten strijden voor hun leven. JoJo heeft een plan om aan Bings verstikkende huisarrest te ontkomen. Linda ontdekt dat de gehate Shanti de dochter van Billy is. Sjors en Nina komen erachter wat er werkelijk aan de hand is met Romy.

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 mei

  1. Anoniem says:

    Ik heb DIS, jammer dat het zo neergezet wordt in GTST. Alsof ik of een deel van mij zomaar iemand gaat vermoorden…. Fijn hoor, deze negatieve aandacht aan DIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.