Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 december 2021

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 december 2021

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 december 2021 | Een week vol leugens, verborgen camera’s en stiekem gedoe in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 december 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Spoiler van maandag 6 december 2021Maandag 6 december 2021

Zal Ludo de waarheid tegen Daan zeggen? Richard raakt gefrustreerd en denkt dat er nog meer verborgen camera’s zijn. Merel zoekt stiekem Marwan op in de buurtsuper. Staan Linda en Anton nog achter hun plannen?

Spoiler van dinsdag 7 december 2021Dinsdag 7 december 2021

Billy maakt zich zorgen over Pieters gezondheid. Rik heeft zijn vraagtekens over het voogdijverzoek en hoort Daan uit. Janine probeert Richard aan een huis te helpen, tot groot ongenoegen van Ludo.

Spoiler van woensdag 8 december 2021Woensdag 8 december 2021

Billy eist dat Pieter de waarheid aan Shanti vertelt. Steef is gespannen voor zijn date met de bekende influencer Abby. Saskia weigert om fulltime in de praktijk te komen werken.

Spoiler van donderdag 9 december 2021Donderdag 9 december 2021

De spoiler van 9 december 2021 volgt zo snel mogelijk

Vrijdag 10 december 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 10 december.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

8 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 december 2021

 1. Marianna says:

  Ze mogen van mij helemaal stoppen met goede tijden ik kijk nu 30 jaar vanaf het begin maar tegenwoordig is het een bij elkaar geraapt zootje je ziet het ook aan de kijkcijfers er is niets meer aan

 2. Sylvia says:

  Jammer dat Anton en Linda eruit gaan dat waren de leukste 2 die erin zaten .
  Ik kijk ook al vanaf het begin ,maar er is inderdaad weinig meer aan .langdradige verhalen en de leukste mensen gaan eruit helaas !!!!

 3. Loes says:

  Jammer van Joep en Babette, goeie acteurs! Helaas verhaallijn bagger, constant gezeur over de erectieproblemen van Anton en Linda die snakt naar seks en ‘t over niks anders meer heeft!

  • Melissa says:

   Ja daar werd zeker een beetje teveel de nadruk opgelegd op het onderwerp seks, de schrijvers hadden een veel betere verhaallijn moeten voor ze. Ik vind het toch wel jammer dat ze eruit geschreven zijn maar ja ze zullen wel weer meer jongere karakters erin willen zetten

 4. Laura Visscher says:

  Blij dat Babette van Veen eruit gaat, slechte actrice met een belachelijke rol.
  Ook die schijt lollige opa Henk (Johnny Kraaikamp jr ) voegt niks toe aan de serie. Jammer dat de verhaallijnen zo kramdpachtig door elkaar lopen en de bedenkers steeds opnieuw rare sprongen maken zoals bijvoorbeeld enige tijd geleden de ontvoering van Anton. Of Linda die een gestoorde psychiater ging stalken.
  Tip voor de scenarioschrijvers er bestaan echt goeie Nederlandse seties van lekkere wegkijk tv. Bijvoorbeeld Oogappels en Dertigers, hierin herkennen de kijkers zich veel meer.
  GTST blijft maar van de hak op de tak lukraak verhaallijnen van de meest verwarrende uitspattingen verzinnen.
  Jammer, de acteurs worden hiermee tekort gedaan en de kijker nog meer.

  ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.