Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 april

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 april

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 april | Een week vol slimme deals, directe confrontaties, en heftige gevolgen voor Janine in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.Ā  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 april vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 aprilMaandag 6 maart 2020

Amelie sluit een deal met Ludo en probeert op controversiĆ«le wijze een schilderij voor hem binnen te slepen. Bing beseft dat hij Nina’s actie serieus moet nemen. Linda overrulet Saskia tijdens de opening van de praktijk. De impact van Janines ziekte is enorm.

gtst spoilers dinsdag 7 april 2020Dinsdag 7 maart 2020

Rik smoest tegen Shanti over zijn gĆŖnante probleem. Anton biedt Linda het werk aan dat Saskia eigenlijk nodig heeft. Merel vindt de fiets die Henk voor haar heeft gemaakt oerlelijk, maar durft dat niet direct te zeggen. Lucas kan Tiffy niet vergeven. Tiffy en Wolf voelen zich niet lekker, met een catastrofaal gevolg.

gtst spoilers woensdag 8 april 2020Woensdag 8 april 2020

Janine durft de gevolgen van haar operatie niet onder ogen te komen. Jojo is het spuugzat om tussen Bing en Nina in te staan en komt eindelijk in actie. Lucas vreest dat hij zowel Tiffy als Wolf kwijtraakt en heeft het daar zichtbaar zwaar mee.

gtst spoilers donderdag 9 april 2020Donderdag 9 april 2020

Shanti zet alles op alles om zwanger te worden. Janine voelt zich alleen staan in haar strijd tegen haar ziekte. Ludo gebruikt het geheim van de familie Verduyn tegen Henk. Zijn actie verstoort Merels kans om gescout te worden alsĀ voetbaltalent.

Vrijdag 10 april 2020

Afgelast ivm coronavirus. De vrijdag afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden worden de aankomende periode naar de maandag verschoven.

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 6 tot vrijdag 10 april

  1. Nana says:

    Hopende maanden dat corona virus goede medicatie hebben en dan leuke spoilers, wel dat die valentijn slecht speelt, die gast speelt bar slecht

  2. Koosje says:

    Overleeft Janine? Red ze het wel? Met haar heftige ziekte? Haalt ze het? Gaat Janine dood? In de soapserie? Of blijft ze in goede tijden en slechte tijden? Of neemt ze afscheid? Janine blijft een mooie lieve spontane vrouw en sexy en deftig voor mij is Janine een lekker ding en een topper en ook een schat Janine is sociaal speciaal en bijzonder mens ze is een zonnestraaltje mooie ogen en mooie ontroerende lach Koosje šŸ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.