GTST spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart 2023

GTST spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart 2023

GTST spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart 2023 | Een week vol romantiek, gezelligheid en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 6 maart 2023Maandag 6 maart  2023

Door haar nieuwe baas werkt Saskia met veel minder plezier in De Koning. Ludo zet Nina en Stefano onder druk. Nola zet Bing aan het denken. Henk is op zoek naar een oplossing om zijn rekening toch te betalen.

GTST Spoiler van dinsdag 7 maart 2023Dinsdag 7 maart 2023

Steef steunt Henk wanneer hij duidelijkheid van Jonathan vraagt. Ludo, Nina en Stefano verwerken de dag die ze hebben meegemaakt op hun eigen manier. Demi en Jesse kijken uit naar hun romantische date. Rik en Shanti hebben wat te vieren.

GTST Spoiler van woensdag 8 maart 2023Woensdag 8 maart  2023

Saskia kijkt er naar uit om naar Julian te gaan. Luuk en Linda hebben een zware werkdag achter de rug, maar gaan toch op pad. Marwan voelt zicht gesteund. Deze dag in Meerdijk eindigt met een gezellige avond in BOKS.

GTST Spoiler van donderdag 9 maart 2023Donderdag 9 maart  2023

Merel besluit om Marwan te helpen met zijn problemen. Saskia weet niet meer wat ze aan moet met haar situatie in De Koning, maar Shanti steunt haar niet. Kan Jonathan haar helpen? Luuk geeft toe dat hij de avond ervoor te veel gedronken heeft.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

6 thoughts on “GTST spoilers van maandag 6 tot donderdag 9 maart 2023

  1. Marina says:

    Ik vind het zo erg voor Ludo dat Stefano hem zo onmenselijk heeft behandeld. Maar het ergste is dat zijn eigen dochter Nina die zo verwend is het leven van haar vader zuur maakte. Hoe erg het ook is voor Janine en Ludo. Loslaten dat tuig. Hun zullen er spijt van krijgen. Leuk voor de kleinkinderen die ook de dupe zijn door dit ellende.

  2. Tess says:

    Meteen uit testament schrappen die verwende blagen. Nina doet precies hetzelfde met Nola en je ziet wat een rotkind dat is. Hetzelfde verwende mormel als moeder. Ludo is altijd zo bezorgd geweest om zijn prinses. Ik hoop dat hij haar mooi laat stikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.