Gtst spoilers van maandag 6 februari tot donderdag 9 februari 2023

Gtst spoilers van maandag 6 februari tot donderdag 9 februari 2023

Gtst spoilers van maandag 6 februari tot donderdag 9 februari 2023 | Een week vol ruzie, leugens en spanning in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 6 februari tot donderdag 9 februari 2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 6 februari 2023Maandag 6 februari 2023

Nina is geschrokken van Janines beslissing, maar laat dit niet merken. Demi wilt weten wat Jesse voor haar voelt. Ludo en Janine krijgen ruzie over de aanpak van Stefano’s ontvoering.

 

GTST Spoiler van dinsdag 7 februari 2023Dinsdag 7 februari 2023

Jonathan heeft zijn nieuwe familie uitgenodigd voor een diner in hotel de Rozenboom, maar Saskia heeft hier helemaal geen zin in. Voor haar kinderen en Henk gaat ze toch mee naar het diner.

 

GTST Spoiler van woensdag 8 februari 2023Woensdag 8 februari 2023

Lukt het Linda en Luuk om op een normale manier samen te werken? De spanning en het ongemak lopen steeds verder op. Marwan doet een poging om Bing ervan te overtuigen dat hij geknipt is voor de baan van bedrijfsleider in Boks.

GTST Spoiler van donderdag 9 februari 2023Donderdag 9 februari 2023

Janine is boos als ze ontdekt dat Ludo tegen haar gelogen heeft. Hij weet namelijk wel meer over de verblijfplaats van Stefano. Wat gaat ze nu doen? Stefano en Nina komen lijnrecht tegenover elkaar te staan als Stefano wil doorpakken en Nina juist pas op de plaats wil maken.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 6 februari tot donderdag 9 februari 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.