Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020 | Een week vol gemixte gevoelens, helderheid en verlangen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020Maandag 5 oktober 2020

Henk schakelt Steef in om zijn fout recht te zetten. Tiffy zet alles op alles om haar scriptie alsnog op tijd in te leveren. Saskia voelt zich voorgelogen en neemt de touwtjes in handen. Ze is er namelijk helemaal klaar mee. Daan durft Nina niet op de hoogte te brengen van slecht nieuws en verzint een list.

gtst-spoilers-dinsdag-6-oktober-2020Dinsdag 6 oktober 2020

Laura en Henk kibbelen tijdens het sporten. Tiffy durft haar goede nieuws niet met Lucas te delen. Lucas beseft wat Ludo voor hem betekent en is van plan om te veranderen. Janine staat op tegen Richard en krijgt hulp van Bing. Kan Nina het in zich vinden om Daan te vergeven?

gtst-spoilers-woensdag-7-oktober-2020Woensdag 7 oktober 2020

Ilyas en Jojo proberen afstand van elkaar te houden, maar dat maakt het verlangen alleen maar groter. Nina worstelt met haar gevoelens voor Bing en dat valt bij Daan niet helemaal in goede aarde. Linda steunt Judith, maar is Judith wel eerlijk tegen haar?

gtst-spoilers-Donderdag-8-oktober-2020Donderdag 8 oktober 2020

Tiffy wil Valentijn interviewen, maar stuit op Lucas’ onbegrip. Linda kan Judiths leugens niet loslaten. Ilyas en Jojo zijn in de zevende hemel en willen niet denken aan het naderende afscheid. Demi zoekt een manier om stiekem te daten.

 

Vrijdag 9 oktober 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 oktober 2020

  1. 1232t3t3555 says:

    Ik ben jij een mooie dagen zing een liedje Zing Een mooie dag zing voor mij ik ben na André Beckhoven Ik ben er een hele mooie dag lieve lieve dagen huidskleur lievelings ons met jou maar ik kan mooi schrijven is in een zin maar ik hou van mooi en lelies in alle dagen huilen regenboog Irene en Maaike cadeau België Nederland bereiken muziekprogramma’s maken tijd oefenen of 14 april uitgenodigd maar ik ga een verrassing maken Groetjes good morning

  2. 1232t3t3555 says:

    Nina Sanders Ik ga helpen of vorig jaar telefoonnummer zijn leuke dag maar ze helpen opdracht maar geen alles staat de krant Okido geef voor pakjesavond mooie vriendschap maar vrienden zijn leuk maak me zorgen maak verbinding maar ik Nina Sanders Ik ga helpen of vorig jaar telefoonnummer zijn leuke dag maar ze helpen opdracht maar geen alles staat de krant Okido geef voor pakjesavond mooie vriendschap maar vrienden zijn leuk maak me zorgen maak verbinding maar ik zou graag helpen maar telefoonnummer been leuk vindt maar telefoonnummer leuk vindt Nina Sanders helpen op bijvoorbeeld maar zorgen maken ballonnen sanne’s😀🥦🍉🍓🧇🛀🗣👭AssaMmmmA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.