Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021

Gtst spoilers maandag 5 juli tot vrijdag 9 juli 2021

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021 | Een week vol nieuwe ontdekkingen, liefde en verlangen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoilers van maandag 5 juli 2021Maandag 5 juli 2021

Linda maakt kennis met de nieuwe huisarts. Billy komt erachter dat Richard weer iets voor haar verbergt. Als Demi babyspullen gaat kopen, staat ze plotseling oog in oog met de pleegouders van Tom.

GTST Spoilers van dinsdag 6 juli 2021Dinsdag 6 juli 2021

Lukt het Richard om Billy te overtuigen van zijn liefde voor haar? Shanti organiseert een tarotavond en krijgt een onverwachte voorspelling. JoJo heeft haar eerste grote optreden met DJ Douglas. Zal dit haar doorbraak worden?

GTST Spoilers van woensdag 7 juli 2021Woensdag 7 juli 2021

Demi kan niet langer wachten; ze wil Tom liever vandaag dan morgen bij zich hebben. Het lukt Shanti niet om de tarotvoorspelling los te laten. Billy heeft bijna een troef in handen om zowel Richard als Ludo te slim af te zijn.

GTST Spoilers van donderdag 8 juli 2021Donderdag 8 juli 2021

Richard en Ludo hebben niet door dat ze door Billy in een lastige positie worden gebracht. JoJo en Ilyas besluiten te gaan samenwonen, maar worden opgeschrikt door een onverwachte gast in de buurtsuper.

Vrijdag 9 juli 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

14 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 juli 2021

 1. Ria says:

  Shanti en Rick gaan voor Tom zorgen zodat Demi toch betrokken bij alles van Tom.
  Richard en Ludo gaan samenwerken tegen Billy.
  Linda wordt verliefd op de nieuwe huisarts
  Het zou zo maar een allemaal kunnen gebeuren wie weet…..

 2. Ladydrum77 says:

  Denk dat billie de slangen los laat bij richard ludo janine en dat enra gebeten wordt ….denk dat rick en chanti de nieuwe pleegouders worden tot demi 18 jaar is …marwan demi krijgen een relatie…stevan krijg meschien bij daan een baan om pedofielen op te sporen bij landerlijk game spellen en chat op te sporen …nina en bing komen niet terug veel te leuk daar…denk ook dat arnie terug komt als laura ga trouwen met henk…komen vast wel meer nieuwe spelers erbij

 3. Cees says:

  Langdradig en wat weer voorspelbaar. Wel fijn dat overdreven Nina met haar nep Gooise RJJ een tijdje weg is. Kan actrice Shanti svp acteerlessen krijgen? Ze dreunt haar zinnetjes op. Linda komt aan haar gerief bij de nieuwe huisarts. Demi heeft haar geweldig ontwikkeld. Ludo blijft Top.

 4. Bonkertje says:

  Ludo en Richard gaan vechten en dan opeens tijdens het gevecht gaan ze hartstochelijk zoenen en vrijen
  En precies op dat moment stapt Lucas de kamer in en zegt: Hey stop, I am the only gay in the village

 5. Marina says:

  Billy zag een foto waarvan Ludo hem onderschot hield. Leon wou wraak nemen op Ludo omdat hij ontslagen is. Maar Billy zal toch die foto verscheuren. Demi wilt Tom terug maar John en Marleen weten dat Demi minderjarig is.

 6. Anoniem says:

  ik denk dat het oorlog wordt ludo gaat dit niet accepteren, ilias zal hrt misschien niet overleven, dat is dan de schuld van zijn broer, doordat hij dat meisje gedupt heeft. arnie is dood hij komt niet terug nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.