Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 april 2021

Gtst spoilers van maandag 5 tot vrijdag 9 april 2021 | Een week vol ongewenste gebeurtenissen en zorgen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 29 maart tot vrijdag 2 april 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 5 april 2021

Nina wil Bing sparen als de kinderen mee willen doen aan de Meerdijkloop. Ilyas en Marwan vrezen dat ze hun huis uit moeten. Dat zit ze toch niet helemaal lekker. Shanti geeft Daan een schop onder zijn kont.

Dinsdag 6 april 2021

Shanti wordt overdonderd door Daans bekentenis en durft Rik niets te vertellen. Bing is volop aan het trainen. Janine en Anton willen dat Ludo professionele hulp zoekt. Deze heeft hij echt nodig volgens hun.

Woensdag 7 april 2021

Daan en Shanti komen recht tegenover elkaar te staan. Henk en Laura worden ongevraagd gekoppeld. Wat niet helemaal is wat ze wilden. Billy eist Richards aandacht en Janine is bang dat Ludo de schijn ophoudt.

 

Donderdag 8 april 2021

Komt  zo snel mogelijk.!

Vrijdag 9 april 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.