Gtst spoilers van maandag 5 tot donderdag 8 september 2022

GTST Spoilers van maandag 5 tot donderdag 8 augustus 2022

Gtst spoilers van maandag 5 tot donderdag 8 september 2022 | Een week vol onzekerheid, gebroken beloftes en een afscheid in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 5 tot donderdag 8 september 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 5 september 2022Maandag 5 september 2022

Bing confronteert Nina. Linda gaat tegen haar zin aan de slag in de praktijk van dokter Bos, maar ergert zich al snel aan zijn gewoontes. Merel voelt zich onzeker en verward nadat Lynn het huwelijksaanzoek van Oriana afwees. Wil ze haar dan toch?

GTST Spoiler van dinsdag 6 september 2022Dinsdag 6 september 2022

Nina moet Ludo zien te overtuigen. Daan trekt een belangrijke klant over de streep waardoor Stefano zijn positie binnen het veilinghuis in gevaar ziet komen. Ondanks eerdere beloftes besluit hij toch actie te ondernemen.

GTST Spoiler van woensdag 7 september 2022Woensdag 7 september 2022

Saskia verpest de sfeer in huis. De uitvaart van Jasmijn komt steeds dichterbij en Rik en Shanti proberen zich voor te bereiden op het loodzware afscheid. Stefano merkt dat zijn band met Rik steeds slechter wordt.

GTST Spoiler van donderdag 8 september 2022Donderdag 8 september 2022

Marwan voelt zich schuldig. In de hoop dat Julian strafvermindering krijgt, geeft hij zich ook aan bij de politie. Lynn verrast Merel door voor te stellen om samen te gaan sporten. Rik blijft alleen sterk voor Shanti

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.