Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 oktober 2021

Gtst spoilers van dinsdag 5 oktober 2021

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 oktober 2021 | Een week vol kleine en grote leugens, een zoektocht en ongemakkelijke gesprekken in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 4 september tot vrijdag 8 oktober 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 4 oktober 2021Maandag 4 oktober 2021

Linda is geschokt als ze viagra vindt en vraagt zich af waar dat vandaan komt. Richard wil een hacker inschakelen om Billy te traceren, maar Ludo gaat hier niet mee akkoord. Zal Richard hem op andere gedachten kunnen brengen of trekt Ludo (zoals wel vaker) zijn eigen plan?

Gtst spoilers van dinsdag 5 oktober 2021Dinsdag 5 oktober 2021

Lydia ziet hoe Janine tegen Daan liegt en vind. daar wel iets van. Anton heeft moeite om zijn seksleven te bespreken met Ludo, maar lijkt zich hier toch overheen te zetten. JoJo voelt er niets voor om bij Ilyas’ etentje te zijn. Lukt het Merel om haar op andere gedachten te brengen?

Gtst spoilers van woensdag 6 oktober 2021Woensdag 6 oktober 2021

Daan krijgt hoop als hij hoort dat Billy een andere naam heeft. Hij zet alles op alles om haar te traceren en neemt daarvoor rigoreuze beslissingen. Shanti wordt door Rik aangespoord om haar vader op te zoeken op de wijnboerderij.

Gtst spoilers van donderdag 7 oktober 2021Donderdag 7 oktober 2021

Verschijnt zo snel mogelijk!

Vrijdag 8 oktober 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 gedachten over “Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 oktober 2021

  1. Alisa zegt:

    Ik ben Alisa ik ben 31 jaar naar wens is mijn spelen met GTST met Elias chow-chow en vele anderen Ik vind het superleuk om dat te willen doen Ik wil zo graag mee kunnen rollen en zoals Ilias en broer van ons en veel liefs van alisa 🤩🌠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.