Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 november

Laura gtst 2019

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 november | Een week vol geldgebrek, misleiding en een hoop chantage!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Laura gtst 2019Maandag 4 november 2019

Janine durft, zelfs bij haar beste vrienden, niet toe te geven waar ze mee zit. Toch zijn er wel meerdere bewoners die merken dat er iets niet klopt. Rik verzorgt een perfecte avond in De Koning. Rover treft voorbereidingen voor een romantische avond. Valentijn chanteert Bobby, maar of dat nu zo’n goed idee is valt te betwijfelen.

Linda goede tijden slechte tijdenDinsdag 5 november 2019

Anton ontdekt iets over Janine en leeft met haar mee. Als Ludo hier getuige van is, trekt hij de verkeerde conclusies. Dat terwijl er eigenlijk niets aan de hand is. Rover en JoJo geloven niet dat Lucas het vol kan houden om een modelvader te zijn.

Shanti goede tijden slechte tijdenWoensdag 6 november 2019

Daan doorziet dat Rik een oogje heeft op Shanti. Nina baalt van Daans gedrag en reageert dit af op Bing en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Lucas kan niet geloven wat Rover, JoJo en Kimberly hem geflikt hebben. Puck heeft een huurachterstand en geen geld, dat brengt haar in de problemen.

Bing goede tijden slechte tijdenDonderdag 7 november 2019

Daan manipuleert Puck zodat hij er voordeel bij heeft. Als Manu een ongeluk heeft gehad, kan Bing Nina alsmaar niet bereiken. Shanti confronteert Rik met wat ze over hem heeft gehoord. Billy baalt van Shanti’s mannenkeuze.

Vrijdag 8 november 2019

Janine en Anton hebben samen een geheime afspraak. Sjors is verontrust als ze denkt dat Lana iets met Bobby wil. Als Lana een totale make-over wil, vraagt JoJo zich af of ze niet veel te ver gaat. Valentijn wordt jaloers als Lana flirt.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

4 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 november

  1. Een langdradig verhaal waar je niets wijzer van wordt Bobby zo snel mogelijk eruit samen met Valentijn Jojo weg en Lana I eveneens vertrekken Tiffany en Kimberly weg dat is grote schoonmaak misschien kunnen ze er dan een mooie verhaallijn inkrijgen is u is het echt iets voor ki nderen

  2. Sammy Jo Hermans says:

    Wat is men nou allemaal aan het zeuren over de jeugd in GTST. De beginjaren zat ook vol met jongeren, alleen waren de verhaallijnen wat meer gemixt. Dus niet teveel gericht op de jeugd, maar ook de oideren goede interessante verhaallijnen en niet alleen over ziektes. Wanneer wordt komt er eens een echte leuke man (blijvertje) voor Laura? Of laat Rick een flinke geldbedrag winnen en zo een andere verhaallijn krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.