Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 maart

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 maart

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 maart | Een week vol spanning en romantiek in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 maart vind je hieronder.

Maandag 4 maart 2019

Flo maakt Lucas duidelijk dat hij het bij Boukje absoluut niet mag verprutsen. Daan is uitgenodigd voor een bedrijfsfeest, maar hij moet nog wel een oppas vinden voor Louise. Nina redt iemand uit een penibele situatie. Aysen is het slachtoffer van een flauwe truc.

Dinsdag 5 maart 2019Dinsdag 5 maart 2019

Daan schaamt zich voor een onnodig ongeluk waar drie dames het slachtoffer van zijn. Linda doet of ze verrast is als ze Rob bij een leesclub treft, maar ondertussen weten wij wel beter. Anton en Shanti vormen hun eigen leesclubje. Janine moet Lucas streng terechtwijzen en dat doet ze dan ook.

Woensdag 6 maart 2019Woensdag 6 maart 2019

JoJo wordt na een succesvol optreden benaderd door een platenbaas. Kimberly en Tiffy hebben grote moeite om hun geheim verborgen te houden. Sjors probeert uit alle macht op Linda in te praten, maar die is niet zomaar van haar denkbeelden af te brengen.

gtst aflevering donderdagDonderdag 7 maart 2019

Amir krijgt teleurstellend bericht, waar hij wel even van ondersteboven is. Sjors wil zich daarmee bemoeien, maar hij weigert haar inbreng. Kimberly begint te twijfelen aan het grote geluk als Tiffy haar ontloopt. JoJo krijgt een demo te horen van haar nieuwe sound.

gtst aflevering vrijdag 8 maartVrijdag 8 maart 2019

Sjors verliest haar zelfbeheersing bij de verkeerde persoon. Aysen doorziet Daan als hij probeert te verbergen dat hij zich geen raad weet met een kind. Bing en Rover bemiddelen allebei in een uit de hand gelopen conflict.

One thought on “Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.