Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020 | Een week vol schuldgevoel, twijfels en een ontsnappingspoging in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020Maandag 4 januari 2020

Demi ziet op tegen haar afspraak met de psycholoog en krijgt hulp van haar opa. Bing ontneemt Ilyas zijn zeggenschap over BOKS, maar dat roept natuurlijk problemen op. Nina krijgt twijfels over haar samenwerking met Billy.

gtst spoilers van Dinsdag 5 januari 2020Dinsdag 5 januari 2020

Tiffy geeft Daan de schuld van Antons lot. Linda heeft het gevoel dat zíj de schuldige is. Shanti geniet van haar moederrol en leeft op een roze wolk. Julian en Saskia kunnen en willen niet geloven wat Demi beweert en zijn daardoor van slag.

gtst spoilers van woensdag 6 januari 2020Woensdag 6 januari 2020

Shanti deelt haar diepe kinderwens met Billy, maar of dat nu een goed idee is. Amelie hoopt dat Marwan zijn mond houdt. Janine bemiddelt tussen Lydia en Henk. Ludo probeert de aandacht van een vliegtuig te trekken en komt met een creatieve oplossing.

gtst spoilers van donderdag 7 januari 2020Donderdag 7 januari 2020

Ludo bedenkt een inventieve oplossing in de hoop gered te worden. Nina is niet blij met Richards komst naar de veiling. Shanti wil Louise niet aan Daan meegeven. Bing moet dealen met zijn zwakte.

Vrijdag 8 januari 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

21 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 januari 2020

 1. Sam says:

  Hoe kan Ludo nu de aandacht van een vliegtuig krijgen? Moet zeker een boot of schip zijn? En hoe komt een kraai midden op een boorplatform op zee?

  • Irritant Bijdehandje says:

   Vliegen !! En het gast wel om Ludo he …. hij kan alles en alles komt hem tegemoed . Dus ook dat vliegtuig een boot of schip is te langzaam . Er is namelijk ook in ene een stuk landings baan aangebouwd zit toch altijd bij een booreiland .

 2. Marina says:

  2 ouders die samen huilen om hun eigen dochter die zwanger is, dat komt meestal goed. Demi heeft steun nodig van haar ouders. Julian zou er toch achter komen dat Marwan de vader is. Wat zal Sami erover denken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.