Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 februari | Een week vol mysterie en verassende onthullingen in Meerdijk

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 februari

Gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 februari | Een week vol mysterie en verassende onthullingen in Meerdijk

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 4 tot vrijdag 8 februari vind je hieronder.

Maandag 4 februari 2019

Nina bedenkt een bevrijdingsplan, maar Ludo ziet daar helemaal niets in. Tiffy’s speciale talenten worden ingezet om een mysterie te ontrafelen. Hein begint aan de uitvoering van zijn meesterplan. Mark vindt steun bij Sjors, omdat zij begrijpt waar hij mee zit.

Dinsdag 5 febrauri 2019

Hein moet zichzelf kalmeren, anders komt zijn ultieme wraak in gevaar. Mark krijgt door dat Ludo belangrijke informatie voor hem achterhoudt, dat zet hem natuurlijk aan het denken. Aysen krijgt een mogelijk aanknopingspunt te horen en dwingt bij Daan af dat zij mag deelnemen aan het onderzoek.

Woensdag 6 februari 2019

Bing ontdekt dat hij buiten een blijde gebeurtenis wordt gehouden. Terwijl Aysen een aanhouding doet, wordt Daan in de ambulance afgevoerd. Mark neemt een groot besluit, maar weet niet of Marieke dit gewild zou hebben.

Donderdag 7 februari 2019

Rik krijgt een dossier van een privédetective. Tiffy wordt overdonderd door verwijten dat zij de oorzaak is van alle spanningen binnen het huwelijk van Linda en Anton. Bing geeft toe dat hij niet als zwakke man gezien wil worden.

Vrijdag 8 februari 2019

Daan denkt dat hij er klaar voor is om vader te worden. Rover en JoJo krijgen een conflict dat door Tiffy wordt aangezwengeld. Rik wordt emotioneel door problemen uit het verleden. Zoë heeft een verrassing voor Daan, die door Aysen wordt weggelachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.