GTST spoilers van maandag 4 september tot vrijdag 7 September 2023

GTST spoilers van maandag 28 Augustus tot vrijdag 1 September  2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 22 tot donderdag 25 mei   2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoilers van maandag 28 Augustus tot vrijdag 1 September 2023Maandag 4 september 2023

Ludo stuurt Janine en Merel weg omdat hij alleen wil zijn met Stefano. Julian ontdekt dat Steef zijn studie wil uitstellen. Jonathan weet waarom en is het daar absoluut niet mee eens en probeert Steef van gedachte te veranderen. Elisa springt weer bij in De Koning.

GTST spoilers van dinsdag 29 Augustus tot vrijdag 1 September 2023Dinsdag 5 september 2023

Als de riolering weer kapotgaat in De Koning, moet Julian aan Shanti opbiechten dat hij gisteren zelf heeft geprobeerd het probleem op te lossen. Ludo incasseert Stefano’s woorden. Linda krijgt van Luuk de vrije hand om het interieur van de boot aan te passen om te kijken wat ze er van maakt. Bing en Nina hebben het moeilijk met een lastige vraag van Manu.

GTST spoilers van woensdag 30 September tot vrijdag 1 September 2023Woensdag 6 september  2023

Nina is vastbesloten om indruk te maken op Monica en Gerd-Jan. Laura maakt zich steeds meer zorgen om Henk, maar tegen Linda zegt ze dat ze zich prima voelt en geen hulp nodig heeft. Linda merkte dat Laura wat abnormaal gedrag vertoont, ze vertrouwt het niet en besluit haar te achtervolgen.

GTST spoilers van donderdag 31 September tot vrijdag 1 September 2023Donderdag 7 september 2023

Ludo vraagt aan Elisa of ze fulltime voor hem wil werken. Steef wordt door Jonathan op het idee gebracht om bij het corps te gaan, tot afkeuring van Julian. Shanti wil van Rik weten of Bing heeft gezien dat Mats iets heeft gestolen in Boks, Bing vind dit niet leuk.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

One thought on “GTST spoilers van maandag 4 september tot vrijdag 7 September 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.