Gtst spoilers van maandag 31 oktober tot donderdag 3 november 2022

Gtst spoilers van maandag 31 oktober tot donderdag 3 november 2022

Gtst spoilers van maandag 31 oktober tot donderdag 3 november 2022 | Een week vol leugens, kansen en zorgen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 31 oktober tot donderdag 3 november 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 31 oktober 2022

Gaat Bing Chanel nog een kans geven na alles wat ze zijn dochter Nola heeft geflikt? Lukt het merel om te wennen aan het samenwonen? Shanti denkt dat ze voor Rik moet vechten, Daan schudt Shanti wakker

Dinsdag 1 november 2022

Op het strand en in de duinen vindt Rik zijn rust. Saskia is uitgeput van al het werk en de gezinsbelemmeringen maar laat zich niet verzaken.  Niet tegenover haar kinderen en zeker niet tegenover Shanti.

Woensdag 2 november 2022

Linda zegt dat ze ook naar de Comedybox gaat met een vriend, maar is ze hier wel eerlijk over tegenover Luuk? Saskia deelt haar zorgen over Shanti met Luuk, Luuk maakt zich meer zorgen over haar dan over Shanti.

Donderdag 3 november 2022

Nina vraagt hulp aan haar moeder. Chanel vindt het goed als Nola mee op vakantie gaat.  Saskia heeft het er moeilijk mee dat haar dochter het huis uit gaat. Demi voelt zich hier schuldig over.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

5 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 31 oktober tot donderdag 3 november 2022

  • Rohan says:

   Als je ook mee wilt spelen op de set van GTST, dan moet je je inschrijven bij een castingbureau, zoals Klooster. Als EndemolShine iemand zoekt, dan kunnen ze daar aankloppen.

  • 121r1w22 121r1w22 says:

   Mmm mmmAMmmmmQmamqmaqmqqmQmAH Roomboter croissantsAH Roomboter croissantsMmmmmQmamqmaqmqqmQmAH Roomboter croissantsAH Roomboter croissants Mmmmm,,,,,,kWMmmmmQmamqmaqmqqmQmAH Roomboter croissantsAH Roomboter croissantsMmmmmQmamqmaqmqqmQmAH Roomboter croissantsAH Roomboter croissantsMmmmmQmamqmaqmqqmQmAH Roomboter croissantsAH Roomboter croissants

 1. Marina Houmes lobelle says:

  Ik hoop dat Barry, de vader van Chanel zijn excuus aanbied aan Bing. Als er ruzies zijn tussen de kinderen en de ouders ook weer ruzie krijgen hierdoor dan spelen de kinderen meeste keren verder. Ik vind dat volwassenen meer voorbeeld kunnen nemen aan hun kinderen. Want sommige volwassenen doen zelf kinderachtig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.