Gtst spoilers van maandag 31 augustus tot vrijdag 4 september

gtst-spoilers-31-augustus-tot-4-september-2020

Gtst spoilers van maandag 31 augustus tot vrijdag 4 september | De allereerste aflevering van het nieuwe GTST seizoen begint gelijk spannend!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 18  tot vrijdag 22 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst-spoilers-31-augustus-tot-4-september-2020Maandag 31 augustus 2020

Nina bluft dat ze goed kan koken en zit daarna met de gebakken peren. Bing versiert een vrouw, maar wie? Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft en blijft intussen duimen. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd, maar begrijpt het nog niet helemaal. Kleeft er bloed aan zijn handen?

gtst spoilers 1 september 2020Dinsdag 1 september 2020

Merel geeft Demi een radicale make-over, daardoor veranderd er een hoop. Nina verpest het eten, maar verbergt voor Daan dat er meer aan de hand is. Het lijkt erop dat dit leugentje nog een staartje krijgt. Jojo probeert Ilyas uit haar hoofd te zetten en richt haar pijlen op andere zaken. Geeft Ludo toe aan Richards chantage of redt hij zich er weer eens op zijn eigen manier uit?

gtst spoilers bing 2020Woensdag 2 september 2020

Merel helpt Demi zelfvertrouwen te krijgen om haar pesters aan te kunnen en te stoppen. Julian vindt dat zijn jongste dochter te snel groot wordt en baalt daarvan. Jojo raakt verstrikt in een onhandige leugen en weet even niet meer hoe ze daaruit moet komen. Bing en Nina groeien weer meer en meer naar elkaar toe, de liefde lijkt opnieuw op te bloeien.

gtst spoilers 2020Donderdag 3 september 2020

Ludo gebruikt gevoelige informatie over Richard tegen hem. Valentijn verwijt Ludo het schilderij boven hem te verkiezen en is daarom boos. Linda vreest dat haar opleiding te hoog gegrepen is en maakt zich best wel zorgen. Jojo geneert zich tegenover Ilyas en gelooft hem niet als hij zegt dat hij haar leuk vindt. Ze kan het namelijk eigenlijk niet geloven.

gtst-spoilers-4-september-2020Vrijdag 4 september 2020

Verschijnt zo snel mogelijk!

 

 

 

De gtst spoilers van vorige seizoen kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 31 augustus tot vrijdag 4 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.