Gtst spoilers van maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober

Bing boos 2019

Gtst spoilers van maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober | Een week vol geheimen, advies en onverwachte reacties in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

nina gtst 2019Maandag 30 september 2019

Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina reageert alleen op een onverwachte manier. Rik denkt te weten waarom Daan niet wil verhuizen naar een eigen woning en zegt daar iets van. Puck neemt een artistieke beslissing die ongunstig kan uitpakken voor LaNina. Dus daar gaan we zeker nog meer van zien.

jojo gtst 2019Dinsdag 1 oktober 2019

JoJo trekt haar conclusies als ze het idee heeft dat ze door Valentijn gepiepeld wordt. Logischerwijze heeft dat natuurlijk ook weer consequenties voor Valentijn. Bij Puck ontbreekt het op dit moment aan zelfvertrouwen in haar werk, maar Daan is niet van plan om haar aan te laten modderen. Hij besluit Puck te helpen en komt met een bijzondere oplossing. Janine moet een enorme teleurstelling verwerken en heeft het daar dan ook best lastig mee.

Bing boos 2019Woensdag 2 oktober 2019

Lucas merkt dat Amir heel erg opziet tegen de lotgenotengroep en komt met een oplossing. Rover verwijt Valentijn dat hij misbruik maakt van JoJo’s diabetes. Hij treedt hier hard tegen op. Bing weet Sjors op het rechte spoor te zetten.

Donderdag 3 oktober 2019

Amir heeft het idee dat hij zijn eigen gevoelens verloochend heeft en is daar van ontdaan. Daan regelt op slinkse wijze woonruimte voor Louise en zichzelf. Kimberly helpt Harma, door haar op de meest botte manier in het openbaar te laten verschijnen.

Vrijdag 4 oktober 2019

Als Shanti voelt dat ze voorgelogen is, probeert Billy haar wanhopig te paaien. Zelfs met zijn beste vriend Anton wil Ludo het niet over Janine hebben. Laura en Kimberly werken samen aan een positieve doorbraak bij Harma.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.