GTST spoilers van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november 2023

GTST spoilers van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november 2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 23 tot donderdag 26 oktober  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 30 oktober 2023

Julian wordt verrast door een boodschap uit onverwachte hoek. Ludo wil niet dat Stefano opgeeft en probeert hem tevergeefs over te halen om weer naar revalidatietherapie te gaan. Rik slaagt er niet in om Mats te vinden, maar ontdekt wel dat er veel meer dakloze jongeren zijn en wil iets voor ze doen.

Dinsdag 31 oktober 2023

Kaan suggereert dat de criminelen onder het personeel van Boks kunnen zitten. Hoe reageert Bing hierop? Nina onderdrukt haar pijn met betrekking tot Manu. Henk kan niet voorkomen dat Laura achter de waarheid komt van de appgroep. Janine raakt gefrustreerd door haar talkshow.

Woensdag 1 november 2023

Julian zet Rik aan het denken over wat hij met Mats wil. Bing laat zich niet ompraten door Luuk. Merel schrikt van Ludo’s mededeling. Legt Janine zich neer bij de houding van haar zenderbaas?

Donderdag 2 november 2023

Merel komt erachter waarom Stefano een belangrijke afspraak met een uitgever heeft afgezegd. Ze besluit hem koste wat het kost op te vrolijken. Ludo zet Jonathan in het zonnetje tijdens een netwerkbijeenkomst in De Rozenboom, maar wat is hij echt van plan?

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “GTST spoilers van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november 2023

  1. Sandra heijne says:

    Spangas de campus ik wel graag rol serie 4 oktober september Fan van Noël van Kleef rein van duiven boden tik tok video Ik wel graag rol serie Lieke hammink opname studio
    Spangas de campus fan op set komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.