Gtst spoilers van maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2020

Gtst spoilers van maandag 1 november tot vrijdag 4 december 2020

Gtst spoilers van maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2020 | Een week vol rouw, chantage en een droombruiloft in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2020 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 1 november tot vrijdag 4 december 2020Maandag 30 november 2020

Terwijl Rik en Stefano herinneringen ophalen, bereidt Shanti zich voor op de droombruiloft van Meerdijk. Richard probeert Billy over te halen om met hem samen te werken. Daan krijgt hoop op een hereniging met Nina, maar dat blijkt toch ingewikkelder als gedacht..

gtst spoilers dinsdag 1 december 2020Dinsdag 1 december 2020

Rik en Shanti beleven de bruiloft van hun dromen en daar kan heel Meerdijk van meegenieten. Tiffy maakt zich zorgen om Daan en probeert dat hem te laten weten. Daan beseft dat hij Louise in gevaar heeft gebracht. Richard wil de inhoud van Ludo’s testament achterhalen. Janine ontvangt een oude brief van Ludo.

gtst spoilers woensdag 2 december 2020Woensdag 2 december 2020

Nina schrikt van wat haar vader haar nalaat en weet even niet goed hoe ze met haar verdriet moet omgaan. Anton vreest dat Janine geen tijd neemt om te rouwen en geeft haar raadt. Demi voelt zich niet lekker. Richard zet zijn lichaam in om te krijgen wat hij wil.

gtst spoilers donderdag 3 december 2020Donderdag 3 december 2020

Demi durft eindelijk eerlijk te zijn tegen haar ouders. De ravage in de supermarkt zorgt voor wantrouwen tussen Julian en Ilyas. Judith vindt een zwakke plek in Linda en Antons relatie.

Vrijdag 4 december 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

15 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 30 november tot vrijdag 4 december 2020

  1. Betty says:

    Woensdag, 2 december….“…….Anton vreest dat Janine geen tijd neemt om te rouwen en geeft haar raadt. „. ZUCHT. Wie schrijft zoiets ?? Kan het nog erger.

  2. Marina says:

    En Judith blijft bezig om te stoken tussen Anton en Linda. Judith zag ook dat Linda ruzie kreeg met Anton door haar toedoen. En om het nog erger te maken besteld zij op naam van Linda Dekker. Wanneer word die griet opgepakt? Rot zij nou eindelijk eens op? Zij is echt een lijkenpikker. Bah.

  3. Marina says:

    Ludo bevind zich op de booreiland. Hij zal heus wel gered worden. Een flessenbericht misschien? Dan hopen dat Judith door de mand valt. Zo,n heks zou ik niet in mijn huis willen hebben. Judith schoot. Poeh, laat me niet lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.