Gtst spoilers van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2022

Gtst spoilers van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2022

Gtst spoilers van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2022 | Een week vol emotie, onderzoek en jaloezie in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 30 mei 2022Maandag 30 mei 2022

Merel voelt zich ongemakkelijk als Lynn haar onverwachts opzoekt. Julian stopt stiekem geld in de huishoudportemonnee. Nina raakt geëmotioneerd als Janine haar trots uitspreekt over de relatie die Nina met Bing heeft.

GTST Spoiler van dinsdag 31 mei 2022Dinsdag 31 mei 2022

Daan moet de hulp van Laura inschakelen. Zowel Saskia als Shanti willen elkaar niet voor gek zetten. Rik blesseert zijn enkel tijdens het trainen. Shanti zit niet te wachten op een immobiele Rik.

GTST Spoiler van woensdag 1 juni 2022Woensdag 1 juni 2022

Tijdens een heel speciale gelegenheid wordt Shanti verrast. Janine gaat op onderzoek uit en interviewt de man van Agaath. Komt Daan ooit van zijn drankprobleem af? Hij volgt Ludo’s advies.

GTST Spoiler van donderdag 2 juni 2022Donderdag 2 juni 2022

Oriana wordt jaloers als ze Lynn samen met Merel ziet. Marwan wil meer over Philippa te weten komen. Laura heeft een duif gevonden, maar Henk wil daar zo snel mogelijk van af.

Vrijdag 3 juni 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 3 juni.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 30 mei tot vrijdag 3 juni 2022

    • Coco says:

      Daan gaat hallucineren, hij hallucineert zich dat hij in zijn kist ligt en dat niemand iets goeds over hem te zeggen heeft. Daarom wil hij dus blijven leven, om dit te voorkomen. Hij gaat dus niet weg en Louise blijft dus bij hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.