Gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april

Gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april

Gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april | Een week vol achtervolgingen, groot feest, en een spannende dag voor Janine in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 aprilMaandag 30 maart 2020

Tiffy en Lucas vieren hun grote dag, maar die eindigt met een enorme schok voor Lucas. Bings besluit om de kinderen niet met Nina naar het feest te laten gaan, heeft grote gevolgen. Valentijn bespeelt Janine om de straf die hij van Ludo krijgt draaglijker te maken.

gtst spoilers dinsdag 31 maart 2020Dinsdag 31 maart 2020

Bing probeert Nina zo hard mogelijk te raken, maar wordt aangepakt door Amir. Nina wordt woest als ze ziet wat Bing heeft gedaan. Henk merkt tot zijn angst dat hij gevolgd wordt. Lucas is diep teleurgesteld in Tiffy. Tiffy vreest dat ze alles heeft verpest.

gtst spoilers woensdag 1 april 2020Woensdag 1 april 2020

Janine en Linda doen iets wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Julian wordt uitgedaagd door Saskia. Rik en Shanti laten Laura stikken. Merel maakt zich terecht zorgen om Henk. Henk wordt op impliciete wijze bedreigd; laat hij Ludo winnen?

gtst spoilers donderdag 2 april 2020Donderdag 2 april 2020

Voor Janine is een doodenge dag aangebroken. Lucas is niet voor rede vatbaar, maar Tiffy laat hem niet zomaar los. Bing reageert zijn frustratie onredelijk af op Jojo. Laat Nina zich door Ludo overtuigen om Bing te pakken?

gtst spoilers vrijdag 3 april 2020Vrijdag 3 april 2020

(Uitgezonden op maandag 6 april) Amelie sluit een deal met Ludo en probeert op controversiële wijze een schilderij voor hem binnen te slepen. Bing beseft dat hij Nina’s actie serieus moet nemen. Linda overrulet Saskia tijdens de opening van de praktijk. De impact van Janines ziekte is enorm.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

18 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april

 1. Anoniem says:

  Vindt niks meer aan. Goede tijden voor al daan en nina, maken er zooitje van. Vond de oude spelers beter dan van nu. Voor mij mogen ze voor goed stoppen met gode tijden niks meer aan

  • Hannyvanbeek says:

   Geweldig spannend .in de,e tijd waar in we maar binnen zitten .is dit nog een half uurtje met wat spanning en vermaak er is toch al weinig op tv
   En anders maar oudere schows ook leuk voor kinderen .nee van mij mag hey alleavonden wel uren duren

  • Mamarijt says:

   Met dat nieuwe gezin er bij maakt het ook niet beter. En verder te veel onervaren spelers. Echte spanning zoals vroeger is er niet meer en komt ook niet meer denk ik. De rek is er uit.

  • Anke Muller says:

   Hoi ik vindt het leuk hoe het gaat er gaan mensen uit maar er komen ook nog eens oude die ooit in gtst mee gespeeld hebben
   Ik baal heel erg er van dat het nu nog.maar 4 dagen in de week komt WAAROM

   Gr Anke

   • Anoek says:

    Hoi! De maatregel van 4 dagen in de week, is zodat we langer van de afleveringen kunnen genieten! (Er worden even geen afleveringen gemaakt door het corona virus..)

 2. Huibke says:

  GTST is idd veel minder geworden als ze nu die minkukel Valentijn eruit gooien zal dat ook alweer minder ergernis opwekken en dan cas Janssen met zijn gevolg een andere invulling geven anders begin ik ook te twijfelen of ik nog kijk of niet na al die jaren.

 3. Anymous says:

  De data van de vrijdagen hoeven voorlopig niet vermeld te worden.
  Vanaf vrijdag 27.03.2020, zijn er geen afleveringen van gtst.
  Waarschijnlijk pas na de zomerstop weer.

 4. Anke Muller says:

  Hoi ik vindt het leuk hoe het gaat er gaan mensen uit maar er komen ook nog eens oude die ooit in gtst mee gespeeld hebben
  Ik baal heel erg er van dat het nu nog.maar 4 dagen in de week komt WAAROM

  Gr Anke

 5. Anne Vrakking says:

  Gtst is nog best leuk hoor.vind wel jammer dat lana weg is was ook leuke meid.wel.leuk dat stephano terug is en leuk dat cas jansen er in zit.blijft leuk en spannend wel 4 dg gtst wel jammer.maar begrijpelijk.

 6. FemkeGTST says:

  Ik vraag me werkelijk af waarom mensen zich kwellen en doorgaan met het kijken naar gtst. Het is niet verplicht. Je kunt zappen. Een boek lezen. Nederlands bijscholen. Er is keus. Maar laat diegenen die het wel, leuk vinden met rust. Mijn hemel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.