Gtst spoilers van maandag 30 januari tot donderdag 2 februari 2023

Gtst spoilers van maandag 30 januari tot donderdag 2 februari 2023

Gtst spoilers van maandag 30 januari tot donderdag 2 februari 2023 | Een week vol spanning, zenuwen en avontuur in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 30 januari tot donderdag 2 februari 2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 30 januari 2023

Na de ontvoering van Stefano is er familieberaad in huize Sanders. Ook Nina en haar gezin zullen nu echt aan hun veiligheid gaan moeten denken. Demi’s gevoelens voor Jesse nemen toe als hij zo lief naar haar luistert en een oogje dichtknijpt als Steef langskomt in het ziekenhuis samen met Dolly.

 

Dinsdag 31 januari 2023

Henk bekent aan Laura dat hij erg bang is om Saskia in te lichten over Jonathan. De zenuwen van het wachten op Stefano wordt Ludo bijna te veel. Nola voelt aan dat Ludo veel spanning heeft en stelt voor om een spelletje te spelen om te ontspannen.

 

Woensdag 1 februari 2023

Rik zijn dagelijkse sleur begint weer terwijl Shanti vol passie begint aan een nieuw avontuur. Rik verzwijgt tegenover Bing dat hij zijn managementtaken niet meer leuk vindt en gaat met tegenzin toch maar weer aan het werk.

Donderdag 2 februari 2023

Ludo is erachter gekomen waarom Nola niet meer met haar ouders wil praten en belooft haar te helpen het probleem op te lossen. Janine probeert Nina in te laten zien waarom het belangerijk is om de politie in te lichten.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

6 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 30 januari tot donderdag 2 februari 2023

 1. 121r1w22 121r1w22 says:

  MMMMMMMAAMAMAMMAMAMAMAMAMMMMMMMMKKKKAAJAJAKAAKAJAKAKQKAKAOA AMAMAMAMKAAKAKAKQKQKKQKQKQQKQAMAMAMAMAMA,QKMAA,AMAMQK QKAKKAKmmmmhttps://m.youtube.com/watch?v=9rjFJ8I5BCEMmmmmmmAmmaamamq,a,a,q,a,q Mmmmmmmm,m,m!mmmmaMmmmm, Mmmmm,,,,,,A,,,a,,Ammam,mamakhttps://m.youtube.com/watch?v=9rjFJ8I5BCE

 2. Marjolein says:

  Marjolein goed
  Jsgshjsaawgwjsgsssjskdjgdhdehdjhdsgdhhsgehsmshsgejdgewhsjekgyeieiwuegjshsgsyislgdhslslsskgehehebdgshsjsfdjkdssjdegeehdjddjndhsjsslnsbkgswlpggnshsgegshshsjsjsndhdgdisisiodgjskksbsbhwhesssjdbdgsgshjssjsbsheuesbdvdodkvdgdejsojshshsshlsbshsiohsgwjksshheehehkdgdehejswgejejsbgdekgdsuieseyelndbssgsjadnbssjkssnbshssjkbsgssjksjhshsshjsshsglhndgshkssbshjssjgsegsjskkspslsjhwkwjsjshsdhsksssweseensbehjswlsgdiowkgshwkjdegejwopgeevkspjwd

 3. 12445rr7913t says:

  MMMMMMAMAMAAMMMAMkaAmaamamamamamamamaam,a mammaamamamamamamam MMMMMMKkaMMMmakkKKKKKKhttps://gtstspoilers.com/gtst-spoilers-van-maandag-30-januari-tot-donderdag-2-februari-2023/#commentshttps://gtstspoilers.com/gtst-spoilers-van-maandag-30-januari-tot-donderdag-2-februari-2023/#comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.