GTST spoilers van maandag 30 augustus tot vrijdag 3 september 2021

Gtst spoilers van maandag 30 augustus tot vrijdag 3 september 2021 | Een week vol nieuwe ontdekkingen, schuldgevoelens en geluk in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 30 augustus tot vrijdag 3 september 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 30 augustus 2021Maandag 30 augustus 2021

De familie Verduyn is opgetogen vanwege de komst van baby Tom, maar is Demi eigenlijk wel klaar voor het moederschap? Richard is in alle staten wanneer hij opeens voor Ludo blijkt te werken. Lukt het hem om contact te krijgen met Billy?

Dinsdag 31 augustus 2021Dinsdag 31 augustus 2021

Marwan worstelt met zijn schuldgevoelens. Ludo, Janine en Richard doen een schokkende ontdekking en kunnen niet anders dan een samenwerking aan gaan.

Woensdag 1 september 2021Woensdag 1 september 2021

Roman blijkt populair te zijn bij de patiënten, maar daar is Anton niet blij mee. Demi laat Tom vol trots aan haar vriendinnen zien. Rik is op zijn hoede als hij ziet hoe gelukkig Shanti wordt bij het zien van de baby.

Donderdag 2 september 2021Donderdag 2 september 2021

Marwan raakt gefrustreerd als de politie niet verder komt in het onderzoek. Ludo en Richard zoeken een oplossing om een gezamenlijk geheim te verbergen. Zullen ze het eens worden met elkaar?

Vrijdag 3 september 2021

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 gedachten over “GTST spoilers van maandag 30 augustus tot vrijdag 3 september 2021

  1. 121r1w22 121r1w22 zegt:

    MMMMMMMMMA /storage/emulated/0/Download/uiterste-leverdatum.xlsx/storage/emulated/0/Download/uiterste-leverdatum.xlsxDA MMMMMMMMMA MMMMMMMMMA Samende daghuidskleurLeuke DEși van AMMERZODENMA MMMMMMMMMA MMMMMMMMM vrienden Download DAG.BOL.COM lAlNlAMBMlA EAMMERZODEN AMSTERDAM0 DAG.BOL.COM DAG.BOL.COM LDA AMSTERDAM0 DAG.BOL.COM EAMMERZODEN AMSTERDAM0 DAG.BOL.COM AMSTERDAM AMSTERDAM EAMMERZODEN AMSTERDAM0 DAG.BOL.COM xF HATTEM HATTEM lAlNlAMBMlA lAlNlAMBMlA 5555MMMMAAA AMSTERDAM 3D MMMMMMMMM 5A AMSTERDAM0 DAG.BOL.COM AMMERZODENMA DAG.BOL.COM lAlNlAMBMlA Facebook resultaten 55A HATTEM HATTEM AMMERZODENMA 55M,,,,,AMMERZODENMA MMMMMMMMMA MMMMMMMMMA Samende daghuidskleurLeuke DEși AMSTERDAM0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.