Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 juni

gtst spoilers maandag 3 tot vrijdag 7 juni

Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 juni | Een week vol ontkenning, duistere geheimen en loze beloften in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers vande ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 juni vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Gtst spoilers van Maandag 3 juni 2019Gtst spoilers van Maandag 3 juni 2019

Kimberly belooft dat ze JoJo zal helpen bij het versieren van Vic, maar dat loopt toch iets anders. Janine wantrouwt Ludo en niet zonder reden. Als het hem officieel gevraagd wordt, ontkent Ludo elke betrokkenheid bij de vermissing van Rob. Rover is slachtoffer van een koppelpoging.

Gtst spoilers van Dinsdag 4 juni 2019Dinsdag 4 juni 2019

Lucas beraamt een plan om Ludo en Janine te herenigen, zodat ze weer samen komen. Hij heeft daarbij wel de hulp van Nina nodig. Zoë zorgt onbedoeld voor een ruzie tussen Rik en Laura. Daan wordt door Aysen van een interessante politiezaak afgehaald. Dat kan hij natuurlijk niet zomaar laten gebeuren.

Nieuwe acteur gtst 2019Woensdag 5 juni 2019

Valentijn ontdekt dat hij teveel risico heeft genomen. Linda ziet Antons schuldgevoelens en moedigt hem aan om naar Shanti te gaan. Shanti transformeert zichzelf tot sexy stoeipoes. Billy heeft wraakplannen. Kimberly pakt een oud kunstje op: het vervalsen van een ID-kaart.

Anton en Linda gtstDonderdag 6 juni 2019

Shanti is verbijsterd als ze ontdekt wat Billy geflikt heeft. Anton behoedt Linda van een bijna fatale fout. Daan handelt overmoedig als hij Louise bij Rik weghaalt. Hij krijgt echter hulp uit onverwachte hoek.

Ludo gtst 2019Vrijdag 7 juni 2019

Billy krijgt een melding van haar inbraakalarm en schrikt daar behoorlijk van. Sjors beklaagt zich bij Kimberly over de koppigheid van Amir, maar krijgt een andere reactie als verwacht. De oplossing die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt helemaal mis. Zoë loopt letterlijk een droomprins tegen het lijf.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

One thought on “Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.