Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 januari 2022

Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 januari 2022 | Een week vol geheimen, eerlijkheid en ruzie in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 januari 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 3 januari 2022Maandag 3 januari 2022

Ludo heeft een hoop voor Janine te verbergen. Julian weet niet wat hij hoort als Roman hem vertelt over het congres in Noordwijk. Rik probeert Shanti in te laten zien dat Pieter zijn eigen keuzes kan maken.

GTST Spoiler van dinsdag 4 januari 2022Dinsdag 4 januari 2022

Bing wordt nieuwsgierig als Mare steeds meer interesse in hem begint te krijgen. Marwan wil Tom blijven zien, maar Demi vindt dat hij dan wel eerlijk moet zijn wie hij datet.

GTST Spoiler van woensdag 5 januari 2022Woensdag 5 januari 2022

Saskia probeert Julian te overtuigen van haar liefde voor hem. Steef organiseert een race met de gesponsorde brommobiel van Abby. Shanti is bezorgd wanneer Pieter ‘s avonds laat alleen in de auto stapt.

GTST Spoiler van donderdag 6 januari 2022Donderdag 6 januari 2022

Julian is woedend als Steef wordt thuisgebracht door de politie. Rik vindt dat Bing verkeerd bezig is door zich volledig op Mare te storten. Janine deelt haar zorgen over Richard met Ludo.

Vrijdag 7 januari 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 7 januari.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

7 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 3 tot vrijdag 7 januari 2022

  1. Mare says:

    Ik denk dat Saskia vermoord wordt door Roman of Julian door Roman. En dat Marwan en Merel een kind krijgen die Marwan niet wilt hebben. En dat Richard iets krijgt met Janine….

  2. Marina says:

    Roman eruit donderen. Bing moet met die Mare stoppen. En Ludo moet opener worden naar Janine. En Marwan moet water bij de wijn doen wat contact met Tom betrefd. Hij kan beter vrienden blijven met Merel en een poosje haar loslaten. Tom mag niet de dupe worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.