GTST spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april 2023

GTST spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april 2023

GTST spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april 2023 | Een week vol nieuwe ideeën,  schrik en vriendschap in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 27 tot donderdag 30 maart  2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Maandag 3 april 2023GTST spoiler van maandag 3 april 2023

Steef probeert de politie te slim af te zijn, maar valt door de mand. Stefano stuurt een verwijtende mail aan Ludo en voelt zich euforisch.  In huize Sanders gaan Janine en Ludo gewoon over tot de orde van de dag. Wat vindt Laura van het idee van Saskia en Shanti?

GTST spoiler van dinsdag 4 april 2023 Dinsdag 4 april 2023

Steef verrast Jonathan en Alex met een nederig en ijzersterk pleidooi. De vriendschap tussen Rik en Stefano wankelt. Linda probeert Laura en Henk ervan te overtuigen dat zij het beste alles kan regelen voor de aankomende bruiloft.

GTST spoiler van woensdag 5 april 2023Woensdag 5 april 2023

Nola is niet eerlijk tegen Bing over dat hij niet naar de generale mag komen en belt Janine dat ze het geregeld heeft. Bing gaat op zoek naar een plek in de buurt waar  Stanley verder kan herstellen. Henk maakt Laura blij door stoer aan te kondigen dat hij over zijn vliegangst heen wil komen.

GTST spoiler van donderdag 6 april 2023 Donderdag 6 april   2023

Nina heeft haar rust en acceptatie gevonden in yoga en verbaast Nola en Bing door haar boosheid te onderdrukken. Stanley is dolblij als Marwan hem komt helpen.  Ze maken er samen een gezellige avond van. Luuk en Linda krijgen weer eens ruzie, nu weer over het runnen van de praktijk.

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

9 thoughts on “GTST spoilers van maandag 3 tot donderdag 6 april 2023

 1. Sandra Van den Blink says:

  Ik zit tegenwoordig ook naar de oude afleveringen te kijken op rtl lounge maar daar zit veel meer spanning in! Verhaallijnen zijn veel beter.

 2. Maran Herkendaal says:

  Ik word moe van dat gezeur van nina bing stefano en de familie sanders. Kan het ook een keer leuk. Dat van luuk en linda is niet handig geweest, maar het word nu wel echt heel langdradig. Alleen Henk heeft geen drama momenteel geef die man meer schermtijd

 3. Anoniem says:

  wie kan mij vertellen..

  stefano woont in de rozeboom. maar hij was failliet uit new york gekomen en hij heeft de 2 miljoen losgeld terug betaald aan ludo
  en hij is ontslagen.

  hoe betaald hij zijn verblijf?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.