Gtst spoilers van maandag 29 november tot vrijdag 3 december 2021

Gtst spoilers van maandag 29 november tot vrijdag 3 december 2021

Gtst spoilers van maandag 29 november tot vrijdag 3 december 2021 | Een week vol spanning, fantasieën en verrassingen in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 29 november tot vrijdag 3 december 2021 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 29 november 2021Maandag 29 november 2021

Shanti hoopt dat Rik zijn gedachten over Billy wil bijstellen. Daan wordt door Ludo onder druk gezet. Steef boekt succes met zijn gamewedstrijden. En lukt het Saskia om haar gevoelens verborgen te houden?

GTST spoiler van dinsdag 30 november 2021Dinsdag 30 november 2021

Saskia baalt als Roman en Julian vriendschappelijk met elkaar om gaan. Merel vindt het lastig om Marwan te zien. Lukt het Linda en Anton om hun fantasie los te laten? Daan zet alles op alles om Indra aan het praten te krijgen.

GTST spoiler van woensdag 1 december 2021Woensdag 1 december 2021

Is Henk blij met een onverwachte gast in Meerdijk? Tom moet naar het ziekenhuis. Richard doet er alles aan om Billy te vergeten. Billy en Pieter nemen Shanti mee naar de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

GTST spoiler van donderdag 2 december 2021Donderdag 2 december 2021

Sinterklaas brengt een bezoek aan De Koning. Daan krijgt een belangrijke aanwijzing en gaat erop af. Anton en Linda hebben een verrassende mededeling voor hun collega’s.

Vrijdag 3 december 2021

Er is geen aflevering op vrijdag 3 december.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

3 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 29 november tot vrijdag 3 december 2021

  1. Cees says:

    Wat is die Merel een vreselijk achterbaks meisje geworden. Zal wel weer erg langdradig worden.
    Die Jef een hautain persoon met zijn opmerking over de bingo en zijn houding jegens ‘Pietertje’. Fijn dat zijn optreden kortstondig is.
    Verder okay.

  2. Marina says:

    Saskia zou eerlijker kunnen worden naar Julian toe. Roman moet van getrouwde vrouwen afblijven. Er zijn zat vrouwen die hij kan krijgen. Merel is in de moeilijke fase. Vooral als zij Marwan ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.