GTST spoilers van maandag 29 mei tot donderdag 1 juni 2023

GTST spoilers van maandag 29 mei tot donderdag 1 juni 2023

GTST spoilers van maandag 29 mei  tot donderdag 1 juni  2023 | Een week vol schrik, twijfels en voorbereidingen  in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 22 tot donderdag 25 mei   2023 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 29 mei 2023Maandag 29 mei 2023

Shanti en Rik schrikken behoorlijk als ze merken dat de fundering van De Koning aan vervanging toe is. Merel wil Stefano meenemen naar het etentje van haar ouders, maar ze twijfelt. Steef en Demi hebben hun laatste examens gemaakt.

GTST spoiler van dinsdag 30 mei 2023Dinsdag 30 mei 2023

Henk is nooit echt fan geweest van Linda, maar nu ze ook nog eens commentaar heeft op zijn trouwpak, wil hij niets meer met haar te maken hebben. Merel wil Stefano meenemen als date naar de bruiloft.

GTST spoiler van woensdag 31 mei 2023Woensdag 31 mei  2023

Merel heeft niets voorbereid voor de bruiloftsact en dat zorgt voor stress bij Demi en Steef. Nina heeft haar emoties niet in de hand en laat zich gaan bij haar vriendinnen. Saskia probeert in haar eentje pret te maken.

GTST spoiler van donderdag 1 juni 2023Donderdag 1 juni 2023

Het is de grote dag van Henk en Laura, maar de bruiloft dreigt in het water te vallen. Linda heeft zich verslapen en voelt zich niet lekker, Jonathan blijft het liefst weg en ook Margriet zit er doorheen… Wat is zij van plan?!

 

 

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.