Gtst spoilers van maandag 29 augustus tot donderdag 1 september 2022

Gtst spoilers van maandag 29 augustus tot donderdag 1 september 2022

Gtst spoilers van maandag 29 augustus tot donderdag 1 september 2022 | Een week vol emoties, spanning en eerlijkheid in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap. De Gtst spoilers van maandag 29 tot donderdag 1 september 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST Spoiler van maandag 29 augustus 2022Maandag 29 augustus 2022

Rik krijgt bericht van de arts over de bevalling en is diep geshockt. Wat zou er gebeurd zijn? De emoties en spanning lopen hoog op.

GTST Spoiler van dinsdag 30 augustus 2022Dinsdag 30 augustus 2022

Daan biedt Rik hulp aan. Nina durft het ziekenhuis niet binnen te gaan. Stefano gaat zelf op onderzoek in de tuin van Ludo en Janine. Merel wil weten wat Lynns actie te betekenen had.

GTST Spoiler van woensdag 31 augustus 2022Woensdag 31 augustus 2022

Julian vertelt eindelijk eerlijk waarom hij de afgelopen dagen niet thuis was. De nieuwe huisarts Luuk laat zich van zijn goede kant zien. Rik voelt zich gesteund door zijn vrienden.

GTST Spoiler van donderdag 1 september 2022Donderdag 1 september 2022

Merel is geschrokken van Oriana’s plan. Linda heeft helemaal geen zin om in de praktijk te gaan werken. Janine probeert haar op andere gedachten te brengen. Bing vindt een onaangenaam bericht tussen de gelukswensen voor hun huwelijk.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.