Gtst spoilers van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei

Gtst spoilers van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei

Gtst spoilers van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei | Een week vol leugens, gemene plannen en onaangename verassingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

Gtst spoilers maandag 29 april 2019Maandag 29 april 2019

Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Sjors voert een gemeen plannetje uit. Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Bing heeft een fijne verrassing voor zijn gezin. Laura krijgt allerlei verwijten naar haar hoofd geslingerd.

Gtst spoilers dinsdag 30 april 2019Dinsdag 30 april 2019

Linda kan de romantiek tussen Anton en Shanti niet meer aanzien en daarom besluit ze daar iets aan te doen. Aysen probeert Zoë in te laten zien dat zij samen moeten werken, maar ze laat zich niet zo makkelijk overtuigen. Amir is getuige van een aanslag en treft maatregelen.

Gtst spoilers woensdag 1 mei 2019Woensdag 1 mei 2019

Anton en Shanti concluderen dat Linda totaal aan het doordraaien is. Rover wil voor Romy in de bres springen, maar wordt tegengehouden. Rik gaat met andere ogen naar Louise kijken. Janine en Nina leggen hun onenigheid bij.

Janine gtst 2019Donderdag 2 mei 2019

Lucas wijst Flo op de mindere kanten van hun kinderwens plan, maar daar is ze niet zo blij mee. Janine snapt niet waarom al haar therapieafspraken zijn gecanceld en vermoedt niet dat iemand anders daar meer vanaf weet. Billy zoekt toenadering tot Ludo om erachter te komen hoe diep zijn conflict met Janine is.

Ludo gtst 2019Vrijdag 3 mei 2019

Lana maakt een groot gebaar in de hoop dat JoJo zich met haar wil verzoenen. JoJo schakelt Rover in om het weer bij te leggen met Bing, maar of dat handig is. Ludo ergert zich enorm als Janine hem negeert en komt in actie. Lucas boekt een ticket en liegt over zijn bestemming.

9 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei

  1. ROY C ISKEN says:

    HALO VRINDEN VAN GTST IK BEN ROY ISKEN EN IK BEN VAN AF HET BE GING VOOR HET BE GING IN 1999 KEEK IK ELKE WERKDAGEN NA GTST IK BEN OP 31 JULI 1967 IK BEN 51 JAAR IN DE ZOMER
    IK WON DE EERST IN LOCHEM BY HUMANITAS DAAR HEB IK GE WOOND EN DOEN IN HET WEEKEND GING IK OP ZATERDAG 31 MAART 2011 GIN IK VER HUIZEN NA RHEDEN IK VIND GTST HEEL SPANENT WORDEN PS IK ZAUW HET WEL LUIK VINDEN ALS JULIE EN KER BY MIJN LANGS WIL KOMEN IN RHEDEN
    GROETJES VAN ROY DOEI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.