Gtst spoilers van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober

Gtst spoilers van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober

Gtst spoilers van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober 2020 | Een week met een fake profiel, chantage en onvoorziene problemen in Meerdijk!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

gtst spoilers woensdag 30 september 2020
Maandag 28 september 2020

Nina reageert haar angst op Daan af en daar reageert hij anders op als gedacht. Bing kan alleen maar aan Nina denken. Anton weigert van het ergste uit te gaan. Jojo houdt zich groot ondanks Ilyas’ geplande vertrek. Demi maakt een fake profiel aan: wat is zij van plan? Valentijn is er even klaar mee.

Gtst spoilers van dinsdag 29 september 2020Dinsdag 29 september 2020

Janine wordt onder druk gezet door Richard, maar is niet onder de indruk. Nina en Bing voeren een moeilijk gesprek met hun kinderen. Anton ergert zich aan de veeleisende patiënte Judith, alleen heeft hij niet direct een passend antwoord. Ilyas bedenkt een onverwachte oplossing voor Jojo’s verlatingsangst.

gtst spoilers woensdag 30 september 2020Woensdag 30 september 2020

Linda trekt tot Antons ergernis naar Judith toe. Julian maakt Demi’s situatie onbedoeld erger en schrikt daarvan. Ludo is intussen druk bezig met een nieuw plan. Jojo wordt steeds enthousiaster over Australië, terwijl Ilyas juist begint te twijfelen. Komen ze hier uit?

gtst spoilers donderdag 1 oktober 2020Donderdag 1 oktober 2020

Laura raakt van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al heel lang niet heeft gesproken. Linda probeert Laura aan te sporen er voor Janine te zijn. Janine ziet haar leven aan zich voorbijflitsen.

 

Vrijdag 2 oktober 2020

Gaat niet door i.v.m. corona

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

9 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober

  • Aar says:

   Ik vermoed binnenkort. Er is een periode geweest dat de cast een (lange corona) zomerstop had. Dus ik denk dat we daar met de afleveringen daar nu langzaam naar toe over gaan. Check de spoiler van woensdag maar.
   Komt als het goed is a.s. woensdag al op videoland.

    • Aar says:

     SPOILER ALERT!

     NIET LEZEN ALS JE WILT WETEN HOE HET VERDERGAAT.
     Dus draai je monitor even om!

     ˙ɯǝɥ ʇǝɯ ʞǝɹdsǝƃuooɟǝlǝʇ ʇɹoʞ lǝǝuoᴉʇoɯǝ uǝǝ ʇɟǝǝɥ ɐɹnɐ˥ ‘uǝʌǝl ǝʇ ʞoo ʇʞɾᴉlq ǝᴉuɹ∀ uƎ
     ˙uǝᴉz ʇᴉp ǝɾ ɐƃ ɹǝqoʇʞo Ɩ dO ˙uɾᴉz ǝʇ uǝoᴉsᴉʌ uǝǝ ʇʞɾᴉlq ‘uǝƃɐz oɯoɹd ǝp uᴉ ǝʍ ǝᴉp pɹɐɐq uǝǝ ʇǝɯ opn˥ ǝp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.