Gtst spoilers van maandag 28 oktober tot vrijdag 1 november

Gtst spoilers van maandag 28 oktober tot vrijdag 1 november

Gtst spoilers van maandag 28 oktober tot vrijdag 1 november | Een week vol toekomstplannen, onaangekondigde verassingen en heftige geheimen!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 28 oktober tot vrijdag 1 november vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

Baby van lucas en tiffy gtst 2019Maandag 28 oktober 2019

Janine focust op haar toekomstplannen met Wolf, maar die worden doorkruist. Antons eerste werkdag in het ziekenhuis verloopt niet erg soepel, maar daar lijkt hij geen last van te hebben. Amir verzwijgt bij Anton dat hij Bobby in huis heeft genomen. Tiffy weet niet precies hoe ze op de verrassing van Lucas moet reageren.

Jojo gtst 2019Dinsdag 29 oktober 2019

Janine probeert van haar angsten af te komen en doet haar best om op pad te gaan. Nina hoort heftige dingen over Puck en maakt hier misbruik van. Puck gaat de strijd aan en heeft een investeerder nodig voor een nieuw plan. Ludo regelt aanschouwelijk kunstonderwijs voor Valentijn.

gtst spoilers woensdagWoensdag 30 oktober 2019

Lana vraagt hulp aan JoJo omdat ze wil bewijzen dat Bobby niet deugt. Daan moet alles op alles zetten om het hysterische gedrag van Nina binnen de perken te houden. Shanti is blij als Rik haar hulp aanbiedt bij de boekhouding van De Koning.

gtst gemist 2019Donderdag 31 oktober 2019

Amir probeert op emotionele wijze Lana voor zich te winnen. Tiffy ziet erg op tegen al het kraambezoek. Shanti wordt ongemakkelijk als ze vermoedt dat Rik haar wil versieren. Rover denkt dat Kimberly alleen maar wil samenwonen omdat ze al het huilen van Wolf zat is.

gtst terugblikVrijdag 1 november 2019

Nina moet liegen tegen Bing omdat ze de verleiding van Daan niet kan weerstaan. Valentijn doorziet Ludo’s gevoelens haarscherp, maar Ludo wil niets toegeven. Als Shanti in de problemen komt, weet haar moeder een passende oplossing.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

8 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 28 oktober tot vrijdag 1 november

 1. Plug says:

  Ik was kijker van het eerste uur. Afgelopen seizoen keek ik nog gemiddeld een keer per week en las de spoilers. Indruk dat ik niets miste. Afgelopen week wilde ik de laatste 10 minuten kijken. Ik heb hem meteen uitgezet. Irritant, dat domme gedoe met die bloggers. Ook vind ik die optredens van die jongeren irritant. En de verhaallijn met Ludo en Billy was helemaal absurd. En Amir verdient ook een betere verhaallijn. Haal oude, vertrouwde spelers terug, dan ze in te ruilen voor een stel pubers.

  • Anoniem says:

   Helemaal mee eens, ook ik kijker vanaf t begin, is heel slecht geworden, haal Jef terug en zwiep Valentijn eruit en stop met dat irritante bloggen….

  • Erdeka says:

   Helemaal mee eens, ook ik kijker vanaf t begin, is heel slecht geworden, haal Jef terug en zwiep Valentijn eruit en stop met dat irritante bloggen….

 2. Oud fan says:

  Helemaal eens met de mensen die voor mij een reactie plaatste.
  Het is heel erg achteruit gegaan.
  Gaat werkelijk nergens meer over, over het acteer prestaties van de jongeren garde maar te zwijgen,,
  Wat een vreselijke acteur die jongeren die Valentijn,,rover,,en jo jo spelen.
  Ik sluit me bij hun aan,, haal gtst maar van de buis…
  Ik heb het ook 30 jaar lang bijna elke dag gekeken ,, maar haak nu ook af,,
  Jammer

 3. Ik kijk zelden nog GTST, sinds dit nieuwe seizoen maar 2x gekeken, waarbij de 2e keer halverwege de aflevering was. GTST heeft voor mij zijn glans allang verloren, het acteerwerk laat soms te wensen over en de verhaallijnen zijn vaak te absurd, of te langdradig. Als ik nu aan GTST denk, krijg ik spontaan slaap zo boeiend vind ik het nu. Ik denk dat GTST gewoon aan zijn einde moet komen.

 4. Maarten says:

  Even kreeg ik na de seizoens-cliffhanger waarbij Ludo en Billy gingen trouwen nog een verwachting dat het nog spannend ging worden met die Carmen. Maar helaas is deze verhaallijn ook zwaar afgeraffeld waarbij ik maar afgehaakt ben. Totaal geen spanning en de schrijvers gingen van de hak op de tak. Ze hadden die verhaallijn met Rob en Billy nooit moeten schrijven.
  En nu lijkt Ludo zich meer te bekommeren om Valentijn?
  Tuurlijk joh?

  Ik ben inmiddels afgehaakt.

 5. Ben kijker van ‘t eerste uur maar is nú niet meer om aan te gluren! De acteerprestaties van de “jonkies” zijn onder de maat en die Valentijn spant de kroon! Al dat gevlog en geblog zit volgens mij niemand op te wachten en verveelt ontzettend! Zet eens een goede verhaallijn op en haal wat sterke persoonlijkheden terug, misschien is GTST dan nog te redden…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.