Gtst spoilers van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2022

Gtst spoilers van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2022

Gtst spoilers van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2022 | Een week vol verrassingen, drama en gevoelens in Meerdijk?!

Elke dag vind je hier gloednieuwe spoilers van de ontwikkelingen in Meerdijk
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, daarom vind je hier elke dag de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete Nederlandse soap.  Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De Gtst spoilers van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2022 vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld, zo blijf je altijd op de hoogte!

GTST spoiler van maandag 28 maart 2022Maandag 28 maart 2022

Ludo gaat naar Daan met een zakelijk voorstel. Merel is verrast als Lynn ook in de flat blijkt te wonen. Julian wordt door de politie verhoord.

GTST spoiler van dinsdag 29 maart 2022Dinsdag 29 maart 2022

Shanti krijgt eindelijk hoop als ze ziet hoe liefdevol Rik met Tom omgaat. Het wordt Robin allemaal wat te veel als ze meer leert over Daans verleden. Saskia roept de familie bijeen voor een gesprek.

GTST spoiler van woensdag 30 maart 2022Woensdag 30 maart 2022

Bing en Nina hebben het lastig met hun relatie. Lynn roddelt over Nina. Rik slaapt bij Daan. Julian heeft een advocaat nodig?!

GTST spoiler van donderdag 31 maart 2022Donderdag 31 maart 2022

Nina heeft een goed gesprek met Daan. Shanti weet niet goed hoe ze zich moet voelen bij de eerste schopjes van de baby. Saskia geeft niet op en gaat op zoek naar de waarheid.

Vrijdag 1 april 2022

Er is geen aflevering op vrijdag 1 april.

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

2 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 28 maart tot vrijdag 1 april 2022

  1. Marina says:

    Als Julian vast komt zitten door toedoen van de agenten zelf door gebrek aan bewijs van de verkrachting bij Saskia door Roman zal het rechtvaardiger zijn dat Julian het gedaan heb uit puur wanhoop. In het echt gebeurd dikwijls dat de daders meer vrijuit gaat en de slachtoffers ervoor moeten opdraaien en dat het andersom gebeurd, dat de daders vrijuit gaat. Saskia heeft recht op slachtoffer hulp. En Julian zou Roman niet vermoord hebben. Die ex van Roman die Evi heette kan dat ook gedaan hebben. Dit is puur onrecht. Dat is Nederland. En dan in deze Soapserie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.