Gtst spoilers van maandag 28 januari tot vrijdag 1 februari | Een week vol spanning en bedrog in Meerdijk!

gtst spoilers maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februari

Gtst spoilers van maandag 28 januari tot vrijdag 1 februari | Een week vol spanning en bedrog in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 28 januari tot vrijdag 1 februari vind je hieronder.

gtst spoilers maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februariMaandag 28 januari 2019

Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt, daar heeft hij zo zijn redenen voor. Rik hoort Appolonia uit over Zoës vader, maar of dat nu zo’n goed idee is. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt de vraag van haar leven.

Dinsdag 29 januari 2019

Linda probeert Anton tevreden te houden als hij allerlei wilde plannen in zijn hoofd krijgt, althans ze doet ontzettend haar best. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

Woensdag 30 januari 2019

Lana houdt zich groot als ze getuige is van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

Donderdag 31 januari 2019

Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

Vrijdag 1 februari 2019

Ludo en Mark krijgen aanwijzingen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Ze komen daarop direct in actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.