Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 mei

gtst spoilers maandag 27 mei tot vrijdag 31 mei 2019

Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 mei | Een week vol chantage, geheimen en verassende onthullingen in Meerdijk!

Elke dag gloednieuwe spoilers
Vers van de pers vind je hier elke dag de nieuwste spoilers. We vullen de spoilers de hele week aan, dus elke dag vind je hier de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete soap. Heb je de gtst spoilers van vorige week nog niet gezien? Kijk deze dan hier op je gemak even terug. De gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 mei vind je hieronder, deze worden dagelijks aangevuld.

gtst spoilers maandag 27 tot vrijdag 31 meiGtst spoilers van Maandag 27 mei 2019

Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen, maar daar laat hij het niet bij zitten. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert en besluit in actie te komen. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van ‘Vic’ geheim te houden.

gtst spoilers dinsdag 28 meiDinsdag 28 mei 2019

Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Daarom besluit ze iets anders te doen. Er staat een enorme berg verwijten tussen Anton en Linda in.

gtst spoilers dinsdag 29 meiWoensdag 29 mei 2019

Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen Daan tot rede te brengen.

gtst spoilers donderdag 29 meiDonderdag 30 mei 2019

Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Helaas is het nu te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is en hij besluit in actie te komen.. Kimberly ontdekt dat JoJo ‘Vic’ al langer kent dan ze wil toegeven.

gtst spoilers vrijdag 31 meiVrijdag 31 mei 2019

Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door ‘Vic’ te versieren en daar krijgt ze spijt van. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob onder druk, Janine neemt Billy onder handen. Het blijft spannend!

De gtst spoilers van vorige week kun je hier terugkijken

11 thoughts on “Gtst spoilers van maandag 27 tot vrijdag 31 mei

 1. Celine Le Blanc says:

  Hallo!
  Willen jullie alsjeblieft bij de laatst geplaatste spoilers (27 mei) het woord ‘verassende’ vervangen door ‘verrassende?’ Met dubbel r dus! Iemand verassen wil je namelijk niet! Slordige fout!

 2. Als iemand een fout corrigeerd zegt dat niet dat hij/zij geen leven heeft says:

  Fijn dat je het doorhad en het aangeeft.
  Niks te maken met niets te doen hebben, maar alles met de Nederlandse taal te behouden.
  Trots 🇳🇱

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.